Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha a fogsorom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a fogsorom miatt még évekig nem tudok csajozni, barátnőt keresni?

Figyelt kérdés

A fogorvosi költségek kb. 2 millióra rúgnak majd, a szüleimet nem érdekli, nem segítenek...

Szerintük egy férfinak elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél.

Ennyi pénzt pont az egyetem alatt, azaz 7 félév alatt tudok összegyűjteni diákmunkából, mivel nehéz reál szak érdekel.

Addigra 23 leszek ha nem csúszok.

Annyi idősen meg már azért nem fogok lányt/nőt találni mert idős szűz leszek.

Nagyon elvagyok emiatt keseredve.

Hogyan kellene ezt a heyzetet elfogadni és nem bánkódni miatta, vagy mit kéne tenni?

2019. jan. 18. 21:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ideiglenes megoldásként előre csináltass kivehető protkót.

ezeket csinálják 1-2 fogas verzióban is fémkeretes megoldásban.

jóval olcsóbb mint az implant.

közben meg gyűjtögess.

hasonlóan motivált csajt ismertem.

kicsinek tartotta a cicijét.

ő suli után meg szombat vasárnap,ment a piacra és zöldséges volt 2 évig,amíg össze nem jött neki a cici ára.

2019. jan. 18. 23:16
 12/13 anonim ***** válasza:
92%
Kérj több helyről ajánlatot, elég nagy különbségek tudnak lenni a dokik között.
2019. jan. 19. 00:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én páromnak kis kesze-kuszák a fogai, még is imádom a mosolyát is! :) Telne rá, hogy szabályoztassuk, de teljesen egészségesek a fogai és sajnos többet is ki kellene húzni a fogszabályzó miatt, így nem lesz szabályozva. Hidd el, a legtöbb ember nem annyira felszínes, mint azt gondolod.
2019. jan. 20. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!