Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a fogsorom miatt még évekig nem tudok csajozni, barátnőt keresni?
A fogorvosi költségek kb. 2 millióra rúgnak majd, a szüleimet nem érdekli, nem segítenek...
Szerintük egy férfinak elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél.
Ennyi pénzt pont az egyetem alatt, azaz 7 félév alatt tudok összegyűjteni diákmunkából, mivel nehéz reál szak érdekel.
Addigra 23 leszek ha nem csúszok.
Annyi idősen meg már azért nem fogok lányt/nőt találni mert idős szűz leszek.
Nagyon elvagyok emiatt keseredve.
Hogyan kellene ezt a heyzetet elfogadni és nem bánkódni miatta, vagy mit kéne tenni?
Én felnőtt fejjel, 19 évesen csináltattam fogszabályozót, csak alulra.
Megbeszéltem az orvosommal, hogy mindenből a legolcsóbb megoldás érdekel, a breketteket pl. gumi helyett dróttal rögzítette. (ami feltépi a szádat belülről)
Így volt 200 ezer.
Mindegy, ez változó, ahányan vagyunk, annyi megoldás....
Szerintem kaja fogakkal is lehet csajozni, ha nem tesz téged beszédhibássá, és jó a dumád.
Több baja is van. Egyrészt hiányos, 2 pár fogam, azaz 4 nincs, de nem azért mert kiesett, hanem nem is volt...
Ezeket implantátummal lehet így csak pótolni, híd nem opció.
Ebből 4 darab eleve nagyon drága, nincs rá semmilyen kedvezmény.
Valamint a behelyezésükhöz szabályozni is kell, ami igencsak bonyolult az esetemben.
Meg van lyukas fogam is, az igazából nem olyan nagy gond, csak tömni kell. Az sincs ingyen, de az talán a legkisebb tétel.
Ne az a helyzet viszont, hogy ahol nincs fog ott egy hatalmas köz van, mivel a fogak elcsúsztak a helyükről.
Így több helyen közepes rés van, de nagyon nem esztétikus.
Nem egyszerű ez az élet:(
Amúgy 23 évesen sem leszel még öreg:) De megértem a problémád...
Melyik fogaid hiányoznak? Ha nem annyira látszik akkor szerintem nem olyan nagy gond!
Az a baj, hogyha jól számítottam ki akkor kb. 23 évesen kapom majd meg a szabályozót,vagy valamivel előtte, de azt még majd onnantól évekig kell hordanom.
Mondjuk már annak is nagyon örülnék, mert egy fokkal igényesebbnek tűnik tőle az ember...
Így már többször megkaptam, hogy igénytelen vagyok és simán nem hitték el, hogy ilyen drága változtatni. :/
Én lány vagyok és hiányzik az összes utolsó fogam, 24 van meg, de a kutya se látja, nem is érdekel senkit, imádnak a pasik.
(Mosok fogat és rendszeresen is járok, de úgy romlanak mint a kaki:( Most lettem nemrég 18, most végre tudom implantálni őket.
Nekek kettő hiányzik elől (szemfogak) és kettő hátrébb, de pont ahol hiányoznak, ott nincs rés, mivel elcsúsztak különböző mértékben.
Nálam látszik és zavarja is az embereket, nem csak a lányokat, sok beszólást kaptam érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!