Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyire lehet elvárható egy nőtől hogy ne csak a ruhájára és a sminkjére legyen igényes hanem a testére is?
Páromon van egy kis felesleg, pici úszógumi, narancsbőr stb, én nem annyira szeretem ezt, nem valami szép , főleg a narancsbőr amitől olyan löttyedt hatása lesz a fenekének és nem feszes. Én ezzel szemben sportolok és bőven átlag feletti az alkatom és ennek nyilván örül. Már mondtam neki szépen és célozgattam finoman is hogy talán lenne még mit csiszolni itt-ott de ő lusta volt, aztán egy idő után megelégeltem és lett egy vita ebből és odamondtam valami kevésbé kedveset amitől megsértődött (milyen meglepő:)
Bunkó voltam vagy igazam van? Egy fiatal nő ne csak a megvehető dolgokra legyen már igényes hanem a testére is, főleg ha azt akarja hogy a pasija vonzónak találja, nem? Vagy felszínes bunkó paraszt vagyok? :)
Szerintem jogosan szóltál neki!
Valahogy vedd rá, hogy edzen kicsit. Napi 30-45p nem sok! Közben tud tvt v zenét hallgatni, már ha otthon mozog vmit.
Én is szólnék a páromnak, ha vmi nem tetszene rajta, de tudna rajta változtatni.
Én is sportolok, én elégedett vagyok magammal.
Tény, hogy kedves kérdező, szólhattál volna neki kevésbé bunkó stílusban!
További szép estét!
N
"egy kis felesleg, pici úszógumi, narancsbőr stb"
Aztán a naracsbőrrel mit csináljon? Hiába edz, azt nem fog eltűnni... Vagy van neked Update Norbi2.0. erre is tanácsod a számára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!