Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek melyik? Bővebben lent.
alkat és popsi függő
lehet nagyon szexi egy francia bugyi is de ha nincs segge a lánynak akkor nem igazán
a tangáról több nőgyógyász is meg mondta, hogy rendszeres viselése nem egészséges ugyanis az ánuszon lévő bél baktériumok a hüvelybe juthatnak ahogy csúszik az anyag és komoly fertőzést tud okozni egy nem meg felelő fehérnemű viselése
de alkalmanként nem jelent gondot.
de egy idő után elég kellemetlen mikor bevág szóval nem kényelmes egésznap tangában lenni
Én normál és francia bugyit szeretem
a melltartó általába színben passzol és ennyi
de ha olyan párom lenne aki szeretné rajtam a tangát akkor akció előtt fel venném de egész napokat nem feszengék tangában a kedvéért.
Az egészségem és a kényelmem fontosabb!
24N
Ez egy elég hülye kérdés
Mindenkinek más a szexi
Egy pasi általában ha meglát egy formás női testet sima bugyiban, akkor is merevedése lesz, nem csak akkor, ha tangában van
Ennélfogva tökmindegy melyiket veszem fel. Mellesleg sosem hordok tangát
Hogyhogy milyen melltartóval? Melltartóval. Akinek úgy van ízlése, pénze, a bugyihoz illő melltartót fogja megvenni, vagy csak olyat, ami passzol hozzá. De van, aki leszarja, és csak felvesz egy bugyit meg egy melltartót. És passz.
Mi köze a kérdésnek az életkoromhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!