Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
GigiDiAugustino kérdése:
Prostitól milyen betegségeket kaphatok el? (Igényes lakásosra gondolok, nem az útszéli Mónika-showból szabadult fogatlanra)
Figyelt kérdés
Tegyük fel, ha csak csók, aktus és szopás lenne gumival. A nyalás már veszélyes lenne?2018. okt. 18. 20:02
1/7 anonim válasza:
HPV gumin is áthatol, rád nem veszéslyes de későbbi partnerre igen.
Azt mondják a csóktól nem sok baj lehet ha nincs seb a szádban, de én azért azt a csókot is szkippelném.
3/7 anonim válasza:
Ugyan olyat mint a falu lityójától aki fűvel fával csinálja
De ha friss érvényes szűrőpapírt mutat fel ne parázz
5/7 anonim válasza:
Leginkább az 50 féle HPV-ből szedhetsz be tucatnyit akár egyetlen nyalással. Edzettebb férfiak ettől nem betegednek le, de vírushordozók jó 2 évig, ha összejönnek oltással vagy szexuális élettel még nem immunizált csajjal, akkor azt nagyon megszivatják. Ha meg genitális herpesz vírust nyalsz be azt örökre hordozod, mert beépül a csontvelőbe.
6/7 anonim válasza:
Te jó élet megbántam hogy szexeltem nővel.Inkább maradtam volna a kezemnél.
7/7 anonim válasza:
Jó esetben semmit! At Ő érdeke is a védekezés, hiszen sok kuncsaftal találkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!