Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Manapság mennyire lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mennyire lehet elvárható egy nőtől hogy ne csak a ruhájára és a sminkjére legyen igényes hanem a testére is?

Figyelt kérdés

Páromon van egy kis felesleg, pici úszógumi, narancsbőr stb, én nem annyira szeretem ezt, nem valami szép , főleg a narancsbőr amitől olyan löttyedt hatása lesz a fenekének és nem feszes. Én ezzel szemben sportolok és bőven átlag feletti az alkatom és ennek nyilván örül. Már mondtam neki szépen és célozgattam finoman is hogy talán lenne még mit csiszolni itt-ott de ő lusta volt, aztán egy idő után megelégeltem és lett egy vita ebből és odamondtam valami kevésbé kedveset amitől megsértődött (milyen meglepő:)

Bunkó voltam vagy igazam van? Egy fiatal nő ne csak a megvehető dolgokra legyen már igényes hanem a testére is, főleg ha azt akarja hogy a pasija vonzónak találja, nem? Vagy felszínes bunkó paraszt vagyok? :)

2019. jan. 18. 15:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
24%
Igazad van!
2019. jan. 18. 17:19
 22/35 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem igazad van.

Én elsüllyednék szégyenemben ha már a pasim szólna rám h nem ártana kicsit edzenem.

Hiába a szép smink, és a jó rucik ha vki elhanyagolja a testét.

Magam miatt, és a pasim miatt is jobban oda figyelnék az alakomra.

2019. jan. 18. 18:20
 23/35 A kérdező kommentje:
Akinek problemaja van a felfogasommal javaslom alljon a tukor ele bugyiban es melltartoban es minden önámítás nelkul mondja azt hangosan maganak ha tudja hogy elegett vagyok a testemmel es szeretem magam. Ha ez nem megy es meglatod a sajat hibaidat akkor jusson eszedbe az hogy azokat a parod is latja csak nem mondja, nem nem azert mert szereti a rocogo hajat vagy a narancsbort hanem mert szeret es nem akar megbantani. Ezzel becsapod sajat magad es a pasid is teged kicsit. Innentol csak a te dontesed hogy valtoztatsz ezen es legkozelebb magabiztosan vetkozol le a strandon pl vagy sem. Mas nem fog erted tenni. Es higyjetek el lanyok ha a pasitok ket verzio kozul valaszthatna beloletek akkor a fitt verziot valasztana, kiveve nehany elszigetelt esetet:) ja hogy nem ez a legfontosabb a vilagon, meg belso ertekek, ertem en persze, de ha nem vagy elegedett magaddal es becsapod magad ezzel a lazado szoveggel h mit kepzelnek a pasik nem leszel boldogabb. En szeretek ugy tukorbe nezni hogy elfogadom magam olynnak amilyen vagyok, es nem kell hazudnom magamnak ekozben. Persze ez is ertekrend kerdese, van akinek tenyleg jo ugy ahogy van. Legyen mindenkinek szep es boldog elete. Sportoljatok:)
2019. jan. 18. 18:59
 24/35 Boszorkány_ ***** válasza:
79%

Szerintem hagyd ott a lányt, mert így csak tönkre vágod az önbizalmát Mr. Tökéletes.

Ha nem szánja rá magát arra hogy lefogyjon vagy tegyen a narancsbőr ellen akkor nem ilyen bunkó beszólásokkal fogod tudni rávenni.

2019. jan. 18. 19:35
 25/35 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagyok fitnesszlèdi, de minden nap sportolok.

Elègedett vagyok magammal, de akkor is az voltam, amikor eltört a tèrdem ès 8 hónapig nulla mozgas volt, amit vègeztem ès hoppsz, felment 15 kiló.

Tudod mièrt?

Mert az önbecsülèsemet nem egy tôlem független embertôl varom, hanem magamban kerestem.

Tèged 80%, hogy el fog hagyni ez a làny ès a következô is.

Tudod mièrt?

Mert nem a pàrodat nèzed, hanem csakis a húst, amibe a termèszet csomagolta a szemèlyisègèt.

Ha 15-20 kiló feleslege lenne, akkor okè, zavar, szólsz neki, mivel az elèg drasztikus felesleg, de az elmondàsod szerint nem ez a helyzet.

A narancsbôr meg 70%ban genetika. Rendszeres mozgassal (napi masfel ora seta, semmi extra) + sok folyadekkal (vizviz,viiiz) kezelheto valamelyest.

2019. jan. 18. 19:40
 26/35 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdező!

167 cm vagyok, 52 kg. Homokóra alakom van (vékony derék, nagy fenék, közepes mellek), és minden nap edzek. Odafigyelek az étkezésre, öltözködésre, sminkelni nem szoktam, max szempillaspirál. És képzeld! Ha odaállok meztelen a tükör elé, nem vagyok elégedett! A mellem, nyakam, fejem kivételével mindenem narancsbőrös (pontosabban ahhoz hasonló bőrhiba), és nagyon elcsunyítja a testem. Kenhetem akármivel, születésem óta ilyen. De tuti, hogy ez akkor is az én hibám.

Ha ő meg van elégedve a testével, akkor hagyd, jó neki így. Ha nem, akkor vedd rá, hogy tegyen érte valamit. Ha nem tetszik neked, hagyd el. (Ja, és ha porig ásod az önbizalmát, akkor ne csodálkozz, hogy még jobban meg fog hízni.)

2019. jan. 18. 20:13
 27/35 A kérdező kommentje:

Az a gond hogy mar akkor sem volt onbecsulese mikor megismerkedtunk, nem miattam lett ilyen. 11 eve vagyunk egyutt. Rengeteg igeretet tett maganak h mi mindenen fog valtoztatni, egyiket sem az en keresemre. Nem jott ossze mert keves az akaratereje nincs kitartasa. En csak azt szeretnem ha boldog lennne es akkor en is tok elegedett lennek vele, de sajat maga ellensege jelenleg. A biztatas es motivalas nala nem segit, nagyon makacs. Szerintem nem irrealis elvaras egy 30 eves notol (aki 8 oraban idodai munkat csinal, haztartast nem vezet, gyerek nincs, hazimunkat egyutt csinaljuk )hogy legyen igenyes a testere es ha nem elgedett vele akkor valtoztasson es ne nekem kelljen noszogatni erte. Evekig strandra sem mehettem vele emiatt pedig nem en vettem el az onbizalmat.

Nem vagyok Mr. Tokeletes de lusta sem es buszke vagyok arra amit elertem onszorgalombol, viszont utalom a lusta emberket foleg ha norol van szo mert kepesek a sajat frusztraciojukat ramvetiteni mintha irrealis elvaras lenne hogy normalisan , csinosan nezzen ki. Igy mukodik a vilag, ilyenek a ferfiak es a nok is csak sokan elfelejtik a nagy feminim onsajnalatban mert konnyebb a masikat bunkonak belyegezni mint tenni sajat magaert.

2019. jan. 18. 20:17
 28/35 anonim ***** válasza:
76%
Bőven átlag feletti testem van..... Pfejjj húzz már el.
2019. jan. 18. 21:22
 29/35 A kérdező kommentje:
Az lehet de szovegertlemezes nem megy. Ha rad nem vonatkozik amit irtam akkor orulok neki, pacsi neked mert teszel az egeszsegedert es a foglalkozol a testeddel.
2019. jan. 18. 21:35
 30/35 A kérdező kommentje:
28 as te valamit felre ertettel, nem neked celoztam a hszt, szoval no para, senki sem bantotta a homokora alkatodat, legyel buszke magadra.
2019. jan. 18. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!