Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nok miert vannak a ferfiakna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nok miert vannak a ferfiaknak ala rendelve mind szexualis mint az elet tobbi terulet en is?

Figyelt kérdés
2019. jan. 17. 16:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#8 Ezt a fszságot honnan vetted, már ne is haragudj? :DDD

Légy szíves linkelj már be egy statisztikát, vagy felmérést, vagy példát, hogy ugyan abban a pozícióban egy férfi és egy nő fizetése között különbségek vannak. Ugyanis a törvény ezt bünteti.

2019. jan. 17. 18:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Pl Exem gyárban sori dolgozó 150 ezret kap.

Barátnőm ugyan azt csinálja 110ezerért

2019. jan. 17. 18:27
 13/17 anonim ***** válasza:
64%

#12 Ugyan annál a cégnél? Ugyan abban a pozícióban, ugyan azzal a képesítéssel, ugyan akkor kezdték a melót?

Kétlem, hogy mind egyezne, ha igen fel kell őket nyomni, mivel ez bérfeszültséget okoz.

Én is dolgoztam soron, nálunk is voltak ilyen különbségek, de mindig ott volt, hogy valakinek más volt a képesítése, más pozícióban volt a sormunkán belül, illetve más időpontban kezdték.

Kétlem, hogy azért mert nő, kevesebbet kapna.

2019. jan. 17. 18:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Attól, hogy ugyanabban a gyárban dolgoznak, még nem ugyanaz a munkájuk.

Mivel gyár, nem 9-17-igy dolgoznak, műszakpótlék, túlóra, sokat vátoztat. Normát sem biztos, hogy egyformán teljesítik. Cégnél is aszerint emelnek bért, hogy ki dolgozik jobban, kit akarnak megtartani, kit akarnak rávenni, hogy felmondjon.

Szalagmunkára ha lehet nem is tesznek férfiakat, mert gyenge a monotónia tűrésük, és hanyagok lesznek, vagy felmondanak.

Vagy egyszerűen csak ez az a bér, amivel meg tudják őket tartani, viszont ez is kifejez egyfajta jövedelem teljesítő képességet.

2019. jan. 17. 19:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Te valamelyik arab országban élsz? (Az megmagyarázná azt is, miért nem tudsz magyarul.) Itt Európában a férfiak vannak a nőknek alárendelve mind szexuálisan, mind az élet többi területén.
2019. jan. 17. 20:37
 16/17 anonim ***** válasza:
30%
Én férfi vagyok, és örülnék ha a nő dominálnának. Pórázt a férfiakra! :)
2019. jan. 18. 07:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Én rommá szoktam b@ szni a feleségem mint egy k@ rvát, egyébként pedig hercegnőként kezelem.

Tökéletes egyensúly...

2019. jan. 19. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!