Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 feletti férfiaknak milyen a szexuális élete?
Figyelt kérdés
Rendesen feláll nekik? Mekkora az igényük szexre? Van valakinek tapasztalata?2015. nov. 2. 14:32
1/17 aperitif válasza:
Nekem van tapasztalatom. A legtöbb 50 feletti férfinek nincs merevedési zavara, viszont egy órán belül nem kell tőlük újabb produkciót elvárni. A szexet ők is igénylik, ha nem is napi szinten.
58/N
2/17 anonim válasza:
50+F Vagyok! Van 1 nejem, és 4 szeretőm! Kevés nap múlik el sex nélkül!
3/17 A kérdező kommentje:
Azta mindenit második :D Ezt nem akarom elhinni.
2015. nov. 2. 14:53
4/17 anonim válasza:
Kérdező, nő vagy? Társúlj be a háremembe és megtudod! Második voltam!
5/17 anonim válasza:
2# ha meg igaz is .. Rengeteg idodnek kell lenni hogy egy feleseged es negy szeretod legyen. Plusz rengeteg penzednek... Ha mar csak egy italra vagy kavera leulsz veluk..
6/17 A kérdező kommentje:
Igaz,igaz utolsó:-)
2015. nov. 2. 15:07
7/17 anonim válasza:
Meg lehet nyugodni 50 felett még ugyan úgy működik minden :-P , több 50 feletti szeretőm is volt már (bukok az idősebbekre). Mondjuk tényleg lehet nem 10 perc kell a következő menethez, hanem fél óra, de ezen felül minden oké még :-)
(Egyébként ismerek 60 felettieket is swinger klubbokból ;-) )
8/17 anonim válasza:
Nekem is ötven feletti a párom és le sem lehet rólam szedni.
9/17 anonim válasza:
Após elmúlt 60. Igaz csak hétvégékre hozza ki barátnőjét, de akkor este 6 után nem lehet zavarni náluk. Átlag 2 menetet nyomnak le szombat este. És egyszer a hangokból úgy tűnt jól bírja.
10/17 anonim válasza:
" Ha mar csak egy italra vagy kavera leulsz veluk.." A szeretővel mindig leülni egy kávéra vagy italra? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!