Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soft tamponnal milyen a szex? És ti hol, mennyiért és hány darabosat vesztek?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, hogyan működik, milyen lehet meg ilyesmi, csak olvastam valahol, hogy van ilyen és érdekelne, hogy milyen. Volt olyan, hogy bentragadt?2019. jan. 15. 14:18
11/16 A kérdező kommentje:
Abban a helyzetben nem igazán voltam gátlásos és kértem, mondtam, hogy akarom. Ő viszont kijelentette, hogy nem, ilyenkor nem. Indokolni nem indokolta.
2019. jan. 15. 15:00
12/16 anonim válasza:
Akkir valószínűleg ennyire finnyás. Vagy benyeled ezt, vagy keresel valakit, aki nem riad meg a mensitől.
13/16 A kérdező kommentje:
Lehetséges. Ez a soft tampon talán jó lehetett volna. :(
2019. jan. 15. 15:41
14/16 anonim válasza:
Szerinten az lenne a legjobb, ha elmondanád neki, hogy te tényleg akarod, és megkérdezed, hogy ő miért nem.
15/16 anonim válasza:
A szex alatt nyitottabb a méhszáj, nagyobb a fertőzésveszély lehet ezért nem akarja, vagy nem szeret vérben úszni.
16/16 A kérdező kommentje:
A végén nem úszok vérben én sem, ő sem tenné... az elején kedvem sincs a szexhez, az más.
2019. febr. 22. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!