Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Soft tamponnal milyen a szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soft tamponnal milyen a szex? És ti hol, mennyiért és hány darabosat vesztek?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, hogyan működik, milyen lehet meg ilyesmi, csak olvastam valahol, hogy van ilyen és érdekelne, hogy milyen. Volt olyan, hogy bentragadt?
2019. jan. 15. 14:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát ez engem is érdekelne, mert nem hallottam még erről. Igaz pasi vagyok, de attól még érdekel :D
2019. jan. 15. 14:23
 2/16 anonim ***** válasza:

En ezt hasz alom mar egy jo 3honapja a szexet nem ajanlom vele mert ezen nincsen zsinor es a penisz ha feljebb nyomja nem nagyon zudod kiszedni

3dbos 1500ft nem olcso mulatsag

En a dm ben szoktam venni

Osszekell nyomni 2ujjal és ugy felhelyezni kicsit furcsa mert bent szetnyilik ez a szivacs de kellemes erzes

Kihuzasnal is osszenyomod es ket ujjal kiveszed macera mert 2ujjal nem fer be egyszerre tehat nem konnyu kivenni eloszor

Ra kell jonni a technikajara :)

De en szeretem :)

Sokaig nem lehet bent sem max ilyan 3 4ora nekem

2019. jan. 15. 14:30
 3/16 A kérdező kommentje:
Én a szex miatt szeretném. :( azt írták, hogy lehet vele szexelni... olyankor mindig sokkal jobban kívánom, de ugye nem lehet... :(
2019. jan. 15. 14:33
 4/16 anonim ***** válasza:

Ki mondja, hogy nem lehet mesni közben szexelni?

Mi mindig csináljuk akkor is, csak gumival.

2019. jan. 15. 14:36
 5/16 anonim ***** válasza:
46%
Lehet igen de mensi alatt nem szeretik verbe dugni a farkukat
2019. jan. 15. 14:38
 6/16 anonim ***** válasza:

2odik vagyok ha ovataosan csinaljátok akkor biztosan lehet

Mi probaltuk a baratomnak 16cm csak felig volt bent es igyis olyan nehezen jottbki utana a soft tampon hogy 20perc volt mire ki tudtam húzni

2019. jan. 15. 14:39
 7/16 A kérdező kommentje:
Hát nem szeretnék a sürgősségin kikötni... mindig eldurvul a szex, az övé 19 cm (bár szerintem ilyenkor be se férne teljesen, mert az már fájna). Köszi a segítséget. :)
2019. jan. 15. 14:42
 8/16 anonim ***** válasza:
53%
Miért nem csináljátok szimplán gumival mensi alatt? Ennyire finnyás? Nálunk nincs ilyen gond.
2019. jan. 15. 14:46
 9/16 A kérdező kommentje:
Még sosem kértem rá. Vagyis egyszer nagyon felizgatott, de úgy is maradtam, mert szt mondta, most nem lehet. Pedig azt hiszem annál jobban sosem akartam, mint akkor. Azóta meg sem próbáltam megkérni.
2019. jan. 15. 14:53
 10/16 anonim ***** válasza:
26%
Nem lehet, hogy miattad nem akarja? Azt hiszi, hogy fájna, vagy nem jó neked akkor?! Miért nem kommunikáltok? Én akkor rávágtam volna a helyedben, hogy miért ne lehetne? És lehet életed legjobb szexe lett volna...
2019. jan. 15. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!