A barátommal december óta vannak köztünk szex. Mikor a péniszét beteszi, két irányba ágazódik el a hüvelyem, és olykor a nem jó irányba tolja be. Ugyanígy vagyok a tamponnal is. Ez vajon mitől lehet?
Figyelt kérdés
Fejlődési rendellenesség? Még sosem voltam nőgyógyásznál.2014. márc. 15. 11:14
2/7 A kérdező kommentje:
A nőgyógyászhoz hány éves kortól lehet egyedül elmenni?
2014. márc. 15. 11:25
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy van-e erre valami szabály.
Én 17 voltam, amikor először voltam, és egyedül voltam.
De az lenne a legjobb, ha anyukáddal is beszélnél erről és együtt elmennétek. Még sose mondtad ezt anyukádnak?
4/7 A kérdező kommentje:
Soha, igazából nagyon rossz a kapcsolatunk,és semmit nem beszélünk meg soha!:\
2014. márc. 15. 11:34
5/7 anonim válasza:
Az nem jó :(
De azért menj el orvoshoz, egyedül vagy egy jó barátnővel, testvérrel, más női rokonnal. Szerintem fontos, hogy tisztában legyél azzal, hogy mi ez, mitől lehet, mire kell odafigyelned, milyen következményei lehetnek.
6/7 anonim válasza:
Ha már élsz szexuális életet, akkor gondolom elég idős vagy ahhoz, hogy egyedül menj nőgyógyászhoz.
7/7 A kérdező kommentje:
A héten leszek 16. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok, a barátommal 3 éve vagyunk együtt, és hát megtörtént..:\ Amit nem bánok, de valahol azért érzem, hogy nem helyes.
2014. márc. 15. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!