Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ancsi0217 kérdése:
A férfiakat zavarja hogy ha egy lány túlzottan akarja a szexet?
Figyelt kérdés
Több partneremnél is az elégedetlenséget váltotta ki, hogy ha egy nap töbször is szexet akartam, vagy ha csak orálisan akartam kielégíteni ha már aznap volt aktusunk! Ez a fiúkat zavarhatja? 24/L2019. jan. 15. 13:32
1/17 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna, sőt örülnek neki ha többször is szeretné. 24/F
2/17 anonim válasza:
A túlzottan azt jelenti, hogy a másik számára kellemetlenül sok, tehát zavarja. A napi több aktus egyesek számára túl sok, mások számára megfelelő.
3/17 anonim válasza:
Nyilván zavarhatja őket,ha te is tapasztaltad,hogy zavarja őket..
Nem minden férfinak áll abból a napja,hogy könyékig járjon a phinában.
4/17 anonim válasza:
Énis ilyen vagyok imadok szexelni es sz.pni is
De a paromat ez nem zavarja mi tobb orul neki hogy naponta tobbszor magamtol leterdelek elle
Imadja
Akit ez zavar ....az szamomra nem is igazi ferfi
Egy ferfi szeresse a szexet es a parja testet
24 l énis
5/17 anonim válasza:
25 éves fejjel jelen pillanatban azt mondom hogy imádnám, de aztán gyakorlatban kitudja milyen éezéseket váltana ki mondjuk egy hónap után
7/17 anonim válasza:
Engem nem zavar az ilyesmi.
De nem mindenki ugyan olyan.
25F
8/17 anonim válasza:
elején nem, de mondjuk évek után fárasztó lenne
9/17 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért nem ismertem ilyen lányt soha :( Imádnám, ha csak úgy leszeretne szopni.
10/17 anonim válasza:
Én a csillagokat lehoznám egy ilyen lányért, akivel lehetne rendesen gyűrni a lepedőt.
De mindig a legprűdebb, legvisszafogottabb lányokat találom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!