Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen beontés férfiaknál házilag?
Guggolva se rossz
Es mas pozban nem probaltad meg?
Meg amugy te milyen suruseggel szoktad csinalni?
Ja ertem.
En tegnap probaltam ki elosszor mert olvastam es kivancsi voltam ra de tetszik ahogy no a hasam es jo erzea ugyhogy mertekkel de idonkent fogom csinalni.
De amugy en hetero vagyok.
Korábban én is tartály+cső eszközökkel csináltam, de bonyolult, illetve nem ürül ki a wc-n az összes víz, még utána szex közben is jött elég sok víz.
Mióta jobban belejöttem az análba már fürdőkádban zuhanycsővel a rózsa nélkül csinálom. Testmeleg víz, alacsony nyomással. Legugolok aztán alulról csak odaszorítom a csövet és már megy is be a víz és szinte bent sem tartom hanem egyből nyomom/engedem ki. Ezt ismétlem többször, míg teljesen nem tiszta a víz. Ez nekem nagyon izgató is, illetve jól ki is tágulok miatta. Utána sikosítóval már könnyebb a játékszerek használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!