Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen beontés férfiaknál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen beontés férfiaknál házilag?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat vagy aki kiprobalta mar az azt is leirhatja
2019. jan. 12. 22:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Zuhanynyal csinaltam már
2019. jan. 12. 23:17
 2/18 anonim ***** válasza:
70%

Lehet a gyógyszertárban kapni kétféle beöntőt:

[link]

[link]

Illetve lehet kapni zuhanycsőre szerelhető beöntőfejet, de ennek Magyarországon horror ára van (10K+ Ft), szóval az Ebay-ről rendeld kemény 1200 Ft-ért ingyen postával:

[link]

Én ezt a zuhanycsőre szerelhetőt szeretem a legjobban. Elég egyszer beállítanom a csapon a kellemes hőmérsékletű vizet, majd nem a csapot, hanem ezt a beöntőfejet zárom el. A körtéssel általában olajat szoktam beönteni, a tartályossal pedig lehet különféle folyadékokat, például tejet - ezek kisebb mennyiségű folyadék beöntésére valók, szóval mélyen nem tisztít meg téged.

Maga a beöntés úgy néz ki, hogy csinálsz magadnak egy kellemes langyos hőmérsékletű vizet. A tartályos és a körtés beöntővel lehetetlen rossz dolgot csinálni, ellenben a zuhanyos megoldásnál figyelni kell a víznyomásra, hogy ne legyen túl erős. Még síkosító sem nagyon szükséges hozzá, egyszerűen csak felcsúsztatod a fenekedbe és magadba engeded a folyadékot. Mivel a zuhanyos módszer esetében végtelenségig jön a víz, addig engedd csak, amíg azt nem érzed, hogy elkezd téged feszíteni. Ha ezzel megvagy, úgy 5 percig tartsd bent. Ha nehéz bent tartani, feküdj hasra, az sokat segít. Majd ülj rá a WC-re és engedd ki magadból. Nos, ezt kell ismételgetned addig, amíg tiszta víz nem jön belőled. Nagyjából ennyi, tényleg nem nehéz, csak rá kell szánni az időt.

Bónusz tippek:

1) A hidegebb vizet könnyebb bent tartani, a melegebb víz pedig ellazítja a záróizmot (tehát megnehezíti a benntartást).

2) Előfordulhat, hogy már vagy huszadjára ismétled, még mindig nem vagy tiszta. Csinálj mélyebb beöntést, engedj magadba több vizet.

3) Ha tudod, hogy ilyen terveid vannak, jobb aznap száraz ételeket enni, kenyérféléket, csirkemellet krumplival, stb.

Ha kérdésed van, segítek szívesen :)

2019. jan. 12. 23:40
 3/18 A kérdező kommentje:
Es nalatok is ugy van hogy nem csak erzitek hogy feszit hanem rendesen latjatok is hogy kidomborodik a hasatok?
2019. jan. 13. 12:07
 4/18 anonim ***** válasza:
Igen, nekem kidomborodik.
2019. jan. 13. 15:12
 5/18 anonim ***** válasza:
A tul sok viztol nem robbanhat szet belul valami?
2019. jan. 13. 15:14
 6/18 anonim ***** válasza:
Őszintén - ha érzed, hogy nagyon feszülsz, esetleg kezdesz görcsölni, tovább engeded magadba a vizet?
2019. jan. 13. 15:30
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem

Csinaltam mar zuhannyal de egyszerre nem mertem sokat engedni

2019. jan. 13. 15:38
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Engedd nyugodtan, érezni fogod, mikor kell abbahagyni.
2019. jan. 13. 15:54
 9/18 A kérdező kommentje:

En addig engedtem amig mar nem feszult a hasam.de amugy tok durvan nez ki hogy latod hogy no a hasad.

Amugy akkor vegulis nemtudod tulvizezni magad mert mivel amikor feszit ugyse fogod magadban tartani meg nem is fogod tudni magadban tartani nem/ugye?

2019. jan. 13. 16:53
 10/18 A kérdező kommentje:
Vagyis ugy sem fogom tudni tovabb magamba engedni
2019. jan. 13. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!