Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiaknál csökkent nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál csökkent nemi vágy. Mit tehet a nő?

Figyelt kérdés

Párommal 4 éve vagyunk együtt. Két éve szinte a semmiből drasztikusan lecsökkent a nemi vágya. Nőként bevetettem mindent, amit lehetett, de ha én nem kezdeményeztem, akkor neki eszébe sem jutott hónapokig. Még ezzel sem lenne akkora baj, mindenkivel előfordulhat.

A problémám az, hogy nem is foglalkozik a dologgal. Azt mondja, mivel nincs vágya, így nem hiányzik neki a szex, ezért a probléma megoldására sem törekszik. Úgy érzem, így akkor nem is szeret annyira, hogy megoldjuk a problémát. Mindig is szerette a szexet, számtalan baratnője volt, tehát régen nem volt ilyen. A kapcsolatunk elején sem volt gond.

A kérdésem az, ha nem veszi észre, hogy ez probléma (akár belgyógyászati, urológiai, vagy csak egyszerűen a barátnőjének nem jó), akkor sosem fog változtatni? Hónapok óta noszogatom, hogy menjen orvoshoz. Mit tehetnék még? Meddig várjak türelemmel? Két éve várok, hűségesen, igyekszem megértően, de fogytán a türelmem.

40-es pár.

2018. szept. 11. 23:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem akarom rögtön a legroszabbat mondani de nem kapja meg máshonnan a szexet?

Esetleg nem dolgozik túl sokat/kimerült esetleg nem túl stresszes? Volt egy időszak amikor a heti 4-5 sex nálunk lecsökkent heti 1-re kb, mert mindkettőnknek stresszes/sürű időszakunk volt és nem volt ilyenre energiánk (pedig mi huszonévesek vagyunk)

Esetleg beszélj vele hogy szerinte mitől van, mert mi sem tudjuk jobban, egy őszinte hajnalig tartó beszélgetésnek segítenie kell.

Mondjad el neki amit itt írtál hogy téged mennyire bánt és mennyire igényed van arra hogy más legyen ha nem érti meg baj van.

Nem a párodat akarom leszólni de azt egy férfi is érzi hogy nincs szex 2évig ami azért nagyon de nagyon sok és ha nem tesz semmit ellene ahogy említettem akkor valszeg az első pont ami az indok.

2018. szept. 11. 23:47
 2/15 A kérdező kommentje:

Nagyon sokat beszélgettünk, és nem tudja mi lehet az oka. Hogy van-e harmadik? Fogalmam sincs, de eddig jelét sem adta.

Nem dolgozik sokat, volt időszak, amikor nagyon keveset, a szabadidejében sokat aludt, akkor mindig fáradt volt.

Igazán a legnagyobb problémám az, hogy nem akar változtatni, azt mondja nem kell orvos, megoldódik magától. De kérdem én, mikor? Hogyan? Mit tehetnék még, amit eddig nem tettem?

2018. szept. 11. 23:52
 3/15 A kérdező kommentje:
Főképp azt mondja, hogy mostanra, mellettem lenyugodott, sokadrangú lett számára 😔
2018. szept. 11. 23:54
 4/15 anonim ***** válasza:
35%
Neki jó így, te meg le vagy szarva. Nyugodt lelkiismerettel tedd lapátra! Sok férfi van, aki szívesen ágyba bújik veled. 40 fölött is.
2018. szept. 12. 00:35
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
és ha elkezded szopni?
2018. szept. 12. 00:52
 6/15 anonim ***** válasza:
31%
Nem szed valami májrohasztó gyógyszert? Egy kis -rendszeres- sörözgetés, vagy egyéb ital..? Nem hízott meg?
2018. szept. 12. 01:26
 7/15 A kérdező kommentje:
5-ös, azt szívesen fogadja, de viszonzás csak úgy nincs. És akkor megint eltelik pár hét, mire eszébe jut.
2018. szept. 12. 06:11
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Legyél szexi, adj magadra, ha dagadt vagy akkor fogyj le. Ha eddig szőrös voltál akkor gyantáztasd le a puncidat, és fordítva.
2018. szept. 12. 11:25
 9/15 anonim ***** válasza:
31%
Nincs valami barátnőd aki besegítene? Ha egy új punci sem tudja felizgatni, akkor tényleg baj van. Ha sikerül, akkor még menthető a helyzet.
2018. szept. 12. 11:56
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
Azt elhiszem, hogy nem akar orvoshoz menni, esetleg keressetek valami vágyfokozót amit szedhet, vagy lehet akár természetes vágyfokozó is, rengeteg élelmiszerben vannak ilyen anyagok. Nézz utána.
2018. szept. 12. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!