Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál csökkent nemi vágy. Mit tehet a nő?
Párommal 4 éve vagyunk együtt. Két éve szinte a semmiből drasztikusan lecsökkent a nemi vágya. Nőként bevetettem mindent, amit lehetett, de ha én nem kezdeményeztem, akkor neki eszébe sem jutott hónapokig. Még ezzel sem lenne akkora baj, mindenkivel előfordulhat.
A problémám az, hogy nem is foglalkozik a dologgal. Azt mondja, mivel nincs vágya, így nem hiányzik neki a szex, ezért a probléma megoldására sem törekszik. Úgy érzem, így akkor nem is szeret annyira, hogy megoldjuk a problémát. Mindig is szerette a szexet, számtalan baratnője volt, tehát régen nem volt ilyen. A kapcsolatunk elején sem volt gond.
A kérdésem az, ha nem veszi észre, hogy ez probléma (akár belgyógyászati, urológiai, vagy csak egyszerűen a barátnőjének nem jó), akkor sosem fog változtatni? Hónapok óta noszogatom, hogy menjen orvoshoz. Mit tehetnék még? Meddig várjak türelemmel? Két éve várok, hűségesen, igyekszem megértően, de fogytán a türelmem.
40-es pár.
Nem akarom rögtön a legroszabbat mondani de nem kapja meg máshonnan a szexet?
Esetleg nem dolgozik túl sokat/kimerült esetleg nem túl stresszes? Volt egy időszak amikor a heti 4-5 sex nálunk lecsökkent heti 1-re kb, mert mindkettőnknek stresszes/sürű időszakunk volt és nem volt ilyenre energiánk (pedig mi huszonévesek vagyunk)
Esetleg beszélj vele hogy szerinte mitől van, mert mi sem tudjuk jobban, egy őszinte hajnalig tartó beszélgetésnek segítenie kell.
Mondjad el neki amit itt írtál hogy téged mennyire bánt és mennyire igényed van arra hogy más legyen ha nem érti meg baj van.
Nem a párodat akarom leszólni de azt egy férfi is érzi hogy nincs szex 2évig ami azért nagyon de nagyon sok és ha nem tesz semmit ellene ahogy említettem akkor valszeg az első pont ami az indok.
Nagyon sokat beszélgettünk, és nem tudja mi lehet az oka. Hogy van-e harmadik? Fogalmam sincs, de eddig jelét sem adta.
Nem dolgozik sokat, volt időszak, amikor nagyon keveset, a szabadidejében sokat aludt, akkor mindig fáradt volt.
Igazán a legnagyobb problémám az, hogy nem akar változtatni, azt mondja nem kell orvos, megoldódik magától. De kérdem én, mikor? Hogyan? Mit tehetnék még, amit eddig nem tettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!