Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiaknál csökkent nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál csökkent nemi vágy. Mit tehet a nő?

Figyelt kérdés

Párommal 4 éve vagyunk együtt. Két éve szinte a semmiből drasztikusan lecsökkent a nemi vágya. Nőként bevetettem mindent, amit lehetett, de ha én nem kezdeményeztem, akkor neki eszébe sem jutott hónapokig. Még ezzel sem lenne akkora baj, mindenkivel előfordulhat.

A problémám az, hogy nem is foglalkozik a dologgal. Azt mondja, mivel nincs vágya, így nem hiányzik neki a szex, ezért a probléma megoldására sem törekszik. Úgy érzem, így akkor nem is szeret annyira, hogy megoldjuk a problémát. Mindig is szerette a szexet, számtalan baratnője volt, tehát régen nem volt ilyen. A kapcsolatunk elején sem volt gond.

A kérdésem az, ha nem veszi észre, hogy ez probléma (akár belgyógyászati, urológiai, vagy csak egyszerűen a barátnőjének nem jó), akkor sosem fog változtatni? Hónapok óta noszogatom, hogy menjen orvoshoz. Mit tehetnék még? Meddig várjak türelemmel? Két éve várok, hűségesen, igyekszem megértően, de fogytán a türelmem.

40-es pár.

2018. szept. 11. 23:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
10: Tényleg elhiszed, hogy kimegy legelni a rétre és egy felajzott bikaként jön vissza? :DDDDDD
2018. szept. 12. 12:04
 12/15 A kérdező kommentje:
De jó lenne, ha dagadt lennék, akkor csak le kéne fogynom, és megoldódik a probléma....
2018. szept. 12. 12:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Jajj drága. AKkor nem tudom :-/ Pedig azt hittem, hogy csak simán elhanyagoltad magad és meghíztál
2018. szept. 12. 12:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Itt nem az a fő probléma, hogy lecsökkent a nemi vágya, hanem az, hogy neked valami gondod van, amivel ő nem hajlandó foglalkozni. Ez a hozzáállás véleményem szerint nem elfogadható egy párkapcsolatban. Erről kellene beszélgetnetek, ha látsz fantáziát a kapcsolatotokban.
2018. szept. 12. 12:47
 15/15 A kérdező kommentje:

14-es, pont ez a bajom. Nem foglalkozik a dologgal, mert neki nem hiányzik. Mert ha ilyen lett volna már az elejétől kezdve, akkor oké.

Kezdem azt hinni, ha valaki ekkorát változik, akkor bizony más áll a háttérben.

2018. szept. 12. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!