Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő is keresheti a férfit szex céljából? (részletek lent)
19:
Próbálkozni lehet:)
De a legtöbb férfi aki szexpartnert tart az nem egyet hanem 4-5öt, és azokat váltogatja.
Ki kell várni amíg újra rad kerül a sor
Ami engem illet, én nem keresném őt, a férfi dolga, hogy keressen téged. Ha nem keres, akkor annak oka van.
A srácnak sem te vagy az egyetlen. Vagy megvárod míg sorra kerülsz, vagy keresel magadnak egy másik partnert is. Ahogy a férfiak tartanak több szexpartnert, úgy a nők is tarthatnak.
Ha fickó 4 napig a füle botját sem mozdítja, nem hagytál valami mély nyomot benne. Amit akart tőled, megkapta, többet nem lát a történetben.
Mindazonáltal keresheted, (egekbe emelve ezzel az egóját), de jusson eszedbe, hogy az ember életében csak annak van értéke, amit nehezen kapott meg. Te már azzal erősen elértéktelenítetted magad, hogy puszta jópofaságból lefeküdtél vele. Ha ezek után még keresed is, holmi guminő szintjére küzdöd le magad.
Én férfiként nem bírtam volna megállni hogy másnap ne hívjalak fel, ha folytatást akarok. Ráadásul 25 évesen, gondolom nem egy 70 éves aggastyánnal voltál. A hozzád passzoló korú férfinek a szexuális vágya, még napi 2-5 menet között van! Ez egy impotens pötsch, ha eddig még ha nem másért, de azért hogy újra lefeküdjön veled, nem hívott!
Én a haelyedben hanyagolnám, és ha keres, is kicsit megleckéztetném. De lehet hogy esze ágában sem volt kapcsolatot kezdeni, csak beléddumálta a szexet. Lehet hogy ennyi volt. Lépj tovább.
F/60
Igen! Szerintem a nő is keresheti a férfit! Én legalább is nagyon örülnék neki ha kölcsönös lenne a vonzalom! Illetve én nem váratnálak négy napon keresztűl!
Január óta semmi változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!