Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő is keresheti a férfit szex céljából? (részletek lent)
regica2001
Neked 17 évesen biztos óriási tapasztalatod van.
18vagyok és miért lenne szégyen hogy randiztam sok sráccal?
Soha nem volt egyéjszakásom kalandom.
Én ha lefekszem egy nővel, nem várom meg hogy kuncsorogjon nálam egy kis facér. Milyen ember az akinek 4 napig nem hiányzik a szex?
Egy impotens pötschel mit kezdenél ugyan? És valóban légy ettől büszkébb, hátha csak a munka miatt nem ér rá. A legtöbb fiú, ha lefekszel vele hévből, utána már nem akar semmit. Azt hiszi Nektek nem szabad csak a szexeért szexelnetek. Az csak a férfinek jár! (ostobák) De számomra elfogadhatatlan.
F/60
"Szerintetek a nő is keresheti a férfit találkozás céljából, vagy meg kellene várni, hogy ő keressen? 25/L"
Na ezért vannak párkapcsolati problémák. A nők elmarcipánosodnak, de kezdeményezni azt nem hajlandóak.
Miért ne.?
Nem a ronggya vagy hanem a Partnere
Mit akarsz 4 nap után?:)
Nem a barátnője vagy, hanem egy szexpartnere akit majd 2-3 hetente keres. Ha keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!