Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lovagló pózban mennyi idő volt a legkevesebb, amennyit bírtál (pasiként) az elélvezésig, vagy amennyit bírt a partnered, ha nő vagy. Miért volt csak annyi? Pl. Rég szexelt nagyon elizgattad, szűz volt, mindig gyorstüzelő volt?
én alapból sokáig bírom
első exemmel élveztem el csak lovaglóban, de ott én mozogtam és keményen gyorsan dugtam, azért úgy is volt vagy 10 perc (és előtte volt több póz)
úgy tapasztaltam, hogy talán fordított lovagló pózban tudnék elmenni megfelelő partnerrel
több partnerem is azt mondta, hogy ha lovaglóban előre dől és én mozgok az nekik nagyon jó érzés
Pár hónapja volt talán
Mind a kettőnknek annyira de annyira jó volt, hogy perceken belül elmentünk :D én alapból szűk vagyok, nem tudom mitől alakult így
Nekem ő második én neki sokadik 21/N,29/F
"több partnerem is azt mondta, hogy ha lovaglóban előre dől és én mozgok az nekik nagyon jó érzés"
Én a mellkasomra szoktam volt fektetni a partnert, megfogom a fenekét, és adom neki keményen. Olyankor nem mondanak semmit, csak artikulálatlan hangokat hallatnak :P
Ahh de régen volt már ilyesmiben részem
20 másodperc, ahogy beleült rögtön elélveztem és ő is: nagyon rá voltam izgulva, nyilvános helyen, kocsiban történt.
Otthon nyugodt körülmények között 20-50 perc.
3 perc lehetett, főleg mikor előtte módszeresen felhúztak.
A partnerek többsége pedig elsô alkalommal úgy 5 perc kb. mert szokatlan volt nekik az érzés.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!