Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges, hogy azért megyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy azért megyek el hamar néha?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek nedvesedési gondjai vannak, és van, hogy elég száraz amikor beteszem neki. Ilyenkor nagyon erősnek érzem az ingert és hamar elsülök. Viszont amikor rendesen benedvesedik, akkor birom tovább? Lehetséges, hogy azért van? Vagy gyorstüzelő vagyok?

2019. jan. 6. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem nedvesedik rendesen, használjatok síkosítót. Így ha minden alkalommal sokáig bírod síkosítóval is, meg amikor magától nedvesedik, akkor is, akkor bizony ez lesz a probléma.
2019. jan. 6. 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Ó hát igen. Bizonyára fogamzásgátlót szed. Igen, ez így (a hüvelyszárazság) bizony lehet probléma! De azért te is figyelhetnél jobban.

Én ezért is ellenzem annyira a fogamzásgátló szedését. Exemet sem tudtam lebeszélni róla. (Mármint akkor még a barátnőm volt).

2019. jan. 6. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem csak a hüvelyszárazság miatt rossz a fogamzásgátló. Soha nem szednék seni kedvéért.
2019. jan. 6. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Hát ha sikosítóra szükség lenne, akkor ott a pasival sok gond van :-) Mert nem képes kellően eláztatni egy lányt és már bele is akar ugrani.

És a sok sikosító meg felborítja a punci baktériumháztartását, csak a gond van utána.

Ugyhogy a pasicsere jobb, mint a sikosító.

2019. jan. 7. 05:54
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Utolsóval értek egyet, ám kiegészíteném annyival, hogy nem mindig a pasi hibája. Előfordul, hogy egyszerűen csak nem illik össze a két ember, azért nem tud a csaj teljes szívéből szeretni, és ezért nem tudja elengedni magát.
2019. jan. 7. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, hogy ez nem igaz, hogy a pasin múlik minden esetben, hogy mennyire nedves a csaj. Sajnos én sem vagyok túl könnyen nedvesedő tipus, de van olyan csaj, aki csak rágondol a szexre, és már tocsog. Pedig odavissza vagyok a páromért, és a farkáért is, minden percben szexelnék, és fel is tud rendesen izgatni, de én ilyen tipus vagyok. Egyszer nedvesedek, egyszer nem. Emberfüggő, ahogy pasiknál is változó pl az előváladék mennyisége.
2019. jan. 7. 19:19
 7/7 anonim ***** válasza:

A #4es #5ösnek mondanám,hogy nem mindig a pasin áll.

Néha elég nekem is pár csók egy kis tapi,és konkrétan elcsöppenek,de néha hiába van előjáték,ujjazás és kívánom ezerrel a barátom,nem vagyok annyira nedves mint kéne.

A női ciklustól is függ,ovulacio,Hold állása meg minden anyám kínja xd

Plusz közre játszik az élet is. Pl. Stresszes vizsga időszakban kevésbé tudtam benedvesedni,csinálhattunk akármit, de amint ezen túl lettem, már egy pár szenvedelyesebb csók,érintés elég volt a Niagarához.

Viszont ha sose jön össze hogy eláztasd a lányt,ott lehet kérdéses a kölcsönös vonzalom és mi egyéb.

2019. jan. 7. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!