Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy azért megyek el hamar néha?
Ó hát igen. Bizonyára fogamzásgátlót szed. Igen, ez így (a hüvelyszárazság) bizony lehet probléma! De azért te is figyelhetnél jobban.
Én ezért is ellenzem annyira a fogamzásgátló szedését. Exemet sem tudtam lebeszélni róla. (Mármint akkor még a barátnőm volt).
Hát ha sikosítóra szükség lenne, akkor ott a pasival sok gond van :-) Mert nem képes kellően eláztatni egy lányt és már bele is akar ugrani.
És a sok sikosító meg felborítja a punci baktériumháztartását, csak a gond van utána.
Ugyhogy a pasicsere jobb, mint a sikosító.
A #4es #5ösnek mondanám,hogy nem mindig a pasin áll.
Néha elég nekem is pár csók egy kis tapi,és konkrétan elcsöppenek,de néha hiába van előjáték,ujjazás és kívánom ezerrel a barátom,nem vagyok annyira nedves mint kéne.
A női ciklustól is függ,ovulacio,Hold állása meg minden anyám kínja xd
Plusz közre játszik az élet is. Pl. Stresszes vizsga időszakban kevésbé tudtam benedvesedni,csinálhattunk akármit, de amint ezen túl lettem, már egy pár szenvedelyesebb csók,érintés elég volt a Niagarához.
Viszont ha sose jön össze hogy eláztasd a lányt,ott lehet kérdéses a kölcsönös vonzalom és mi egyéb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!