Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként miért megyek el túl hamar?
Figyelt kérdés
Körülbelül 5 perc is elég, (ha tényleg fel vagyok izgulva-és általában fel vagyok), ilyenkor nem vagyok képes második orgazmusra. Hogy változtathatnék ezen? Ha próbálom kitolni, teljesen elmegy a kedv és még az az egy se sikerül :D
25L
2017. ápr. 14. 19:04
1/9 anonim válasza:
Bárcsak én lennék így ezzel. Én el sem tudok élvezni hüvelyi úton, csak csiklóval, és az is legalább 15-30 perc, ha a párom csinálja... :/ 19/L
2/9 anonim válasza:
Nagyon jó lenne veled, én csak olyan csajokkal voltam edig, mint az első hozzászóló
3/9 anonim válasza:
Nekem volt olyan barátnőm, aki 3 perc alatt elélvezett, de ő tudott többször is nem , mint te, hogy utána már nem jön össze semmi.
4/9 A kérdező kommentje:
A privátban jelentkezőknek....: van párom 3 éve :)
2017. ápr. 14. 19:35
5/9 anonim válasza:
Kellett kérdezned mi? :D Lehet ők még nem találkoztak ilyen csajjal és érdekelte volna őket ....
6/9 anonim válasza:
szia, szerintem ez emberfüggő, te ilyen vagy, ezzel nem tudsz nagyon mit kezdeni. mit érzel, ha megvolt az orgazmus és folytatjátok a szexet? kellemetlen?
7/9 A kérdező kommentje:
Jó jó, de nincs már meg az a kezdeti lelkesedés :D
2017. ápr. 14. 20:06
8/9 anonim válasza:
hát, most már legalább tudod, milyen a pasinak ez a szitu.
9/9 anonim válasza:
Én is igy vagyok bár én 5 perc alatt kétszer elélvezek de nekem megy a 3-4 is ennyi a max többre nekem se futja😅
De amúgy nem mindegy mikor élvezel el?? Utána ugyanugy lehet folytatni nem fiú vagy hogy lelankadjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!