Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli merevedés lereagálása nőként, hogyan?
Az tiszta sor, hogy ez nem szexuális eredetű, hanem pusztán a biológia műve.
Ahogy az is, hogy ha adódik egy lehetőség, akkor a pasik többsége nem utasítja el a szexet sem.
Namármost, mi ilyen szituációkban a legjobb teendő egy együttalvás utáni reggelen?
Szituációtól függ, hogy ilyenkor arra vágynak a férfiak, hogy legyen vagy ne legyen bármi erotikus, vagy gyors pisizuhany és utána akár mehet is a menet?
Köszi előre is a válaszokat :)
Adsz rá egy jóreggelt puszit, ha nem szagos, megkérdezed a pasit, hogy bekapd-e, vagy beleülj, ha neked is van hozzá kedved.
Zuhany, meg ilyenek felejtős, az már nem a reggeli merevedés spontán kihasználása lenne.
Na hát én nem kérdezném meg tőle, h akar-e szexelni vagy sem. Az van amit én mondok! Tehát ha nincs kedve nekem meg van akkor lesz hancúr.:)
N
Egyszerűen csak odafordulok és bekapom neki. 😂
Aztán ha végeztem,hozom a kávét, és meggyújtok neki egy cigit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!