Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek merevedést okoz egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek merevedést okoz egy ölelés?

Figyelt kérdés
Fiúk! Ha hosszan és szorosan ölelgettek egy lányt, akiért odáig vagytok, akkor nem áll fel? A kapcsolatunk elég bonyolult, nem vagyunk együtt, maximum futó kaladra van esély, de mély barátság alakult ki. Gyakran mondja, hogy alig várja, hogy megöleljen (eddig egyszer láttuk egymást), hosszan és szorosan. De tudom, hogy bejövök neki és imád. Azt hiszem, belém zúgott. Őt nem zavarja a gondolat, hogy ölelkezéskor erekciója lehet?

2017. márc. 20. 06:39
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Addig örülj neki, amíg mindenre áll :) Amúgy, persze, hogy áll a bré, főleg olyannál, akit még kíván is az ember.
2017. márc. 20. 06:46
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Ha öleléskor hozzám nyomja a mellét, akkor persze, hogy föláll a farkam. Pedig nyugdíjas korú vagyok. :)
2017. márc. 20. 07:06
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
fordult már elő, hogy amikor egy sráccal megöleltük egymást és éreztem, hogy elkezd neki merevedni :) engem ez picit önbizalommal töltött el :D
2017. márc. 20. 07:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lány tetszik és hosszabb akkor igen.
2017. márc. 20. 07:53
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Lány barátaim esetében sosem, pedig voltak hosszas egymás nyakába borulások. A barátnő más, vele nyilvános helyen próbálunk óvatosak lenni.
2017. márc. 20. 09:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor van baj, ha neked is feláll.
2017. márc. 20. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak ha valóban szimpi a nő.
2017. márc. 20. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez erősen korfüggő. Tizenéves korban elég az ölelésre gondolni, és már áll a bré, huszonévesen a mozivásznon, vagy buszon látott öleléstől, harmincévesen az átélt random öleléstől, negyven fölött a szeretett nőtől kapott öleléstől áll a cerka.
2017. márc. 22. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!