Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, láttatok már nyilvános...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, láttatok már nyilvános helyen merevedést?

Figyelt kérdés
Utcán, strandon, szaunában, buszon, stb. Tetszett vagy taszított? Milyen gondolataid támadtak?

2016. okt. 27. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos igen, 4-6on csoves hozzam dorgolozott kihasznalva a nagy tomeget.

Meg persze a baratomnak is allt mar fel egy csok utan ;)

2016. okt. 27. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
sajnos tényleg láttam , szaunában
2016. okt. 27. 13:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezek szerint taszító volt neked.
2016. okt. 27. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szaunában? Meztelen szaunában nekem is állt első pár alkalommal, h nők vettek körül, akik meztelenek voltak. Ez tök természetes, nem tud ellene mit tenni a férfi... Persze nem úgy ültem, h premier plánban zászlót húzva az árbócra lengesse a szél, hanem diszkréten, de aki oda nézett, nyilván láthatta, pedig nem vmi nagy van nekem ott, ha áll, akkor sem.

Nem éretm hol itt a probléma.

2016. okt. 27. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbbször strandon.

De nekem kimondottan tetszett, semmi rossz nincs benne :)

gondolatok.... :DD

2016. okt. 28. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!