Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
A barátommal mikor ölelkezünk vagy csókolózunk vagy együtt alszunk mindíg feláll. De ilyenkor elhúzódik. Próbáltam beszélni vele, de semmi. Miért van ez?

2016. szept. 21. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Lefekudtetek mar?
2016. szept. 21. 22:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem :/
2016. szept. 21. 22:14
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
A megfejtés megtörtént. Nagyon édes lehet, miért váratod? Adjatok neki!
2016. szept. 21. 22:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Én nem váratom...ő vár magára :$
2016. szept. 23. 15:45
 5/9 mantis religiosa ***** válasza:
Petting se volt még?
2016. szept. 25. 21:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát ő már csinálta nekem,de nekem nem engedte, hogy "viszonozzam". De ez mar sztem nem normalis 3 ev utan sem akarja? :$ amikor próbálok vele beszélni erről eltereli a szót.
2016. szept. 26. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Gátlásai vannak. Meg akar neked felelni! Inkább arról győzd meg, hogy szereted és kívánod, vele akarsz lenni (úgy is) !

Szüzek vagytok ?

2016. okt. 29. 09:37
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen vele akarok lenni. Nahyon szeretem mindenhogy.

Igen mind a ketten szüzek vagyunk.

2016. okt. 29. 09:42
 9/9 Nem mondod :D ***** válasza:
Ki az a s.eggfej, aki lepontozza a jó válaszokat? :)) Szerintem légy türelmes vele és mindenképp vedd rá, hogy beszéljétek meg a dolgot. Biztosítsd arról, hogy te őt szereted, neked ő kell. A kommunikáció csodákra képes :)
2016. nov. 24. 22:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!