Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli merevedés lereagálása nőként, hogyan?
Az tiszta sor, hogy ez nem szexuális eredetű, hanem pusztán a biológia műve.
Ahogy az is, hogy ha adódik egy lehetőség, akkor a pasik többsége nem utasítja el a szexet sem.
Namármost, mi ilyen szituációkban a legjobb teendő egy együttalvás utáni reggelen?
Szituációtól függ, hogy ilyenkor arra vágynak a férfiak, hogy legyen vagy ne legyen bármi erotikus, vagy gyors pisizuhany és utána akár mehet is a menet?
Köszi előre is a válaszokat :)
"ha nem szagos,"
erre van valami beavatkozás, vagy ez hogyan lehetséges egy rendes 8 órás alvás után?
Én reggel kibírhatatlanul nyűgös vagyok. Akkor is ha kialudtam magam, akkor is, ha az előz éjszakám jól sikerült. Az, hogy áll és még a retyóra se tudok kimenni miatta csak még idegesebbé tesz. Nagy ritkán előfordul, hogy nem ilyen állapotban ébredek.
A tökéletes viselkedés nő részéről nekem az volt eddig, hogy ha lány kívánta, akkor megfogta a kezében és vagy csak markolta vagy óvatosan mozgatta. Volt már, hogy ezzel sikerül megszelídíteni és megnyugtatni. Ha meg továbbra is egy kibírhatatlan borzalom voltam, akkor idővel elengedték és kész.
Természetesen a fentiek kizárólag rám igazak, más mésként szereti.
De... Szerintem ez a megmarkolós módszer tökéletes, mert nem túl "invazív" és ha potenciálisan történhet valami, akkor az igen gyorsan kiderül minden fajta pasinál. Az olyannál is aki mindenre kapható és az olyannál is aki hozzám hasonlóan nehezen ébred.
Egy gyors reggeli menet és máris jobban indul az egyesz napod...
Este meg lehet szeretkezni...::))
Ha megfogj akkor szopni szeretne...én nem forgolódok akkor szophat.
Ha megfogja de elfordulok akkor hoppon marad. Vagy nyaggat egy reggeli mentért.
Ha én megfogom a cicijét és ő hagyja akkor sexelünk.
Ha megfogom de elveszi a kezem akkor marad a recskázás. Nem kel olyan korán,hogy lenyomjunk egy gyors kört.
Reggeli merevedése emlékeim szerint tizenéves srácoknak van állandóan, ill. huszonéves szűz fiúknak.
Életszerűtlen egy kérdés, vagy egy vén homár a kérdező, ami valószínűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!