Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz/félénkebb lányok! Mi van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz/félénkebb lányok! Mi van akkor, ha feláll?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok akkor egy fiúról, ha randiztok vele, és egy ártatlan szituációban (ölelés, esetleg csók) észreveszitek, hogy felállt a farka?

Ezt miként érétkelitek? Pozitív, vagy negatív? Esetleg gyanakodtok arra, hogy "biztos csak azt akarja"?

Kort, és tapasztalatot is kérek.

2019. jan. 6. 15:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Először azt gondolnám h tetszek neki de az is lehet h valami mas az oka

Ezt így bazinehez elmondani xd

2019. jan. 6. 16:00
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi első, de azért próbáld meg elmagyarázni. Tetszik a dolog, vagy inkább taszít vagy aggodalmat kelt?

Korod, tapasztalatod?

2019. jan. 6. 16:04
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Ha látni rajta hogy kedves jó pasi akkor örülök hogy elnyertem a tetszését ha meg időköznen kiderül hogy csak bizonyos dolgot akar akkor száradjon le neki ^^
2019. jan. 6. 16:20
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Én megmosolyognám :)

Tudnám hogy biztos nem csak “azt” akarja, mert eleve nem randiznék olyannal, aki csak szexet akar.

2019. jan. 6. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Amikor Szűz voltam akkor se éltem meg ezt negativnak ahogy most sem.
2019. jan. 6. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Örülök neki
2019. jan. 6. 16:42
 7/10 baby_berry ***** válasza:
90%
Nekem volt már ilyen helyzetem fiúval de sosem ítélem el... Olyankor mindig elbízom magam hogy biztos jó csaj lehetek xD
2019. jan. 6. 16:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Pasifüggő. Ha látom rajta hogy zavarban van, és nem "direkt" volt, egyszerűen csak ezt hozom ki belőle, akkor semmi baj nincs vele. Ha tolakodó, erőszakos pasi, aki ezzel utalgatni akar, akkor zavar.
2019. jan. 6. 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Mikor szűz voltam akkor is tudtam, hogy főleg abban a korban a fiúk ezt nem mindig tudják irányítani, és nem éltem meg negatív dologként, részben jól esik, de nem biztos hogy ez az adott lánynak szól, inkább a helyzet hozza. Szegény fiúknak néha egy orvosi vizsgálatnál is feláll.
2019. jan. 6. 19:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem tartanám cikinek, és kellemetlennek sem. Ha tetszik a srác, még örülnék is neki.
2019. márc. 3. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!