Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerintetek is fura ez?
Az egyik munkatársammal beszélgettem, és szóba jöttek a lányok. Kérdezte hogy van e barátnőm, mondom nincs, és sajnos nem is volt még normális kapcsolatom. Erre olyan furán, értetlenül nézet rám, hogy miért. Mondom nem tetszem a lányoknak. Erre elkezdett nevetni, hogy ne hülyítsem, mert szerinte jól nézek ki, és nem hiszi el hogy ne tetszenék nekik.
Tényleg ilyen szégyen az ha nem volt még barátnőm?
Igazából nem tudom hogy mit gondolhat rólam, lehet azt hiszi hogy nem a lányokat szeretem. Pedig a lányok tetszenek.
Ti is hülyének néznétek emiatt?
22 éves vagyok, és nem volt még barátnőm, de nem vagyok már szűz!:D
Szerintem nem. Tök fiatal vagy, teljesen normális ha nem volt, vagy nincs még olyan nagyon komoly kapcsolatod :)
Ha gondolod küldhetsz privátban képet, szívesen mondok véleményt :D
20/L
Mit foglalkozol vele, hogy mit gondol rólad?
Semmi köze hozzá
Szerintem sem fura. Én mondjuk 21 évesen szűz voltam, mert én barátnőmmel vesztettem el. Abban sem láttam semmi furát.
Én nem gondoltam magam csúnyának, de lebecsültem magam valamilyen szinten. Persze azóta tudom, hogy sok környezetemben élő ember tehetett erről. Ma már tudom, hogy baromi jó csávó vagyok és, hogy nagy átlagban szeretnek a lányok:D:D:D De ettől függetlenül nem azért nem volt még addig barátnőm, mert azt gondoltam, hogy olyan rossz lennék. Hanem egyszerűen foglalt volt mindig az, aki engem érdekelt. Másnál meg nem nagyon alakult ki semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!