Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fura az, ha a nőnek nagyobb a szexuális fantáziája, kíváncsisága, mint a férfi partnerének?
Hát azért kíváncsi lennék arra a fantáziára. Abból van nekem is bőven.
35F
Èn inkàbb ùgy fogalmaznèk,hogy nem ez a megszokott.
Eddig egy olyan baràtnőm volt aki neha pervezebbnek tűnt mint èn.
Szerintem ő abba is benne lett volna, hogy 3-an megdugjuk. Nem voltunk sokàig együtt, nem volt jò a kisugarzàsa.
Volt egy 10 èvvel fiatalabb baràtnőm. Ő fèl èvig nagyon vissza fogott volt. Csak feküdt szex közben ès azt hajtogatta, hogy èn vagyok a tapasztalt ő nem tudja, hogy kell..
Aztàn utana bele jött. 1 èv utan egyszer azt kèrte tőlem, hogy tudjam fel ès vegyem fel kameràra mert ez őt izgatja. Ebbe vègül nem mentem akkor bele mert nem tudtam hol tàrolni a videòt. Kepek kèszültek. Ezen kìvül az imadott, szopni vagy dugni a szabadban ahol meglàthatnak.
Szerintem sok függ azon, hogy tàlalja a nő a vàgyait. Ha tùl primitìven akkor az taszìtò is lehet. De tud ez nagyon vonzò is lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!