Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan csabithatnek lanyokat/noket a fura fetisem kielegitesehez? (Termeszetesen anyagi juttatas fejeben)
Van egy fura fetisem, miszerint arra izgulok fel, hogyha egy nonek fujja a hosszu hajat a szel. Sajnos a hivatasosok nem vallalnak ilyesmit (vagy ha igen, akkor csak aktus melle, aktus nelkul nem), illetve ahol ok praktizalnak, nem lehet bekotni a 800W-os haromfazisu axialis ventilatort.
P.S. Ne mondjatok, hogy szerezzek baratnot, mert nem vagyok tul jokepu, hogy sikeruljon....
35F
De durva már ne haragudj.😄En ilyenről meg nem is hallottam.Szerintem ez nagyon rendbe van!Csajozz hidd el összefog jönni.
28n
Aszinkron motornak jo a hatasfoka...
Amirol te beszelsz az a PMPO az audio output eszkozoknel.
Villamos gepeknel P=U*I*cos[fi]. Mivel az aszinkron motor induktiv fogyaszto, fazisjavitassal kell gondoskodni a jo hatasfokrol. Jo fazisjavitassal meg delta uzemben is alig par Amper az aramfelvetele fazisonkent....
De ha felhivom a hivatasost, hogy 'figyi, van nalad haromfazisu betap?' az nagyon vicces lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!