Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak hogy a legvonzóbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak hogy a legvonzóbb, ha a párjuk felajánlja az anális szexet? (Természetesen olyanoktól kérdezem, ahol mindkét felet izgat az ilyesmi)

Figyelt kérdés

A párom szereti az análisszexet, rendszeresen fel is hozza, hogy miért nem engedem. Most úgy érzem, hogy van hozzá kedvem.

Csak este fog hazaérni, ezért gondolkodtam rajta, hogy előre jelezzem neki, hogy jól esne, ha ma lenne szex...és ilyen lenne.... Vagy inkább akkor, helyben a jobb?

2018. nov. 9. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
Írj neki egy SMS-t, hogy viszket a feneked és b***szon meg 1 órán belül, vagy ha nem akkor kénytelen leszel a postásnak felkínálni!
2018. nov. 9. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Hmmm ha magambol indulok ki szerintem ugy a legizgibb ha szex kozben kutyus pozban kicsit riszalva a feneked elkezditek aztan ha egy kicsit mar dugta a puncidat pucsitva felegyenesed hatra hajolsz es oda sugod neki hogy van e kedve atrakni a masik lyukba.
2018. nov. 9. 10:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Az első választ inkább nem minősítem...

Viszont szex közben ha mondom, akkor nem lesz még izgatottabb és ezáltal figyelmetlenebb, sürgetőbb?

2018. nov. 9. 10:29
 4/8 D. Brasco ***** válasza:
Magamból kiondulva en biztosan imadnam ha elore jelezned.......hidd el egy ferfit nagyon fel tud aljzani egy ilyen de jó ertelemben!Egesz nap ugyis csak ez fog jarni a fejeben,alig varja majd hogy hazaerjen hozzad,es addigra mar ra lesz hangolodva annyira,hogy meg fogja adni a módját ugy igazin,nem pedig egy ilyen szex közbeni "kapkodás" lesz,hogy ha gondolod tedd be a hátsó bejaratba!
2018. nov. 9. 11:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Én is ezt remélem... Akkor jelzem előre. :) bár szerintem nem ma...

A napi ebédjéhez mindig írok neki valami szépet... Szerintem a holnapihoz ezt írom neki. 😁

2018. nov. 9. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem is jelezd valami nagyon szexi uzivel akar keppel a popsi lyukadrol... "Ugy erzem, hogy most nagyon szeretne teged magaban erezni..." vagy hasonlo .

30f

2018. nov. 9. 12:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Mind a két lehetséges verzió nagyon jó bár ha lehetne választani akkor a szex közben mondod neki az a legizgatóbb !
2018. nov. 9. 13:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Rakj be egy kis buttpluggot és hagyd, hogy megtalálja ;)
2018. nov. 12. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!