Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, veletek előfordult már hogy a párotok nem nedvesített be kellően anális szex előtt?
Figyelt kérdés
Én nagyon rajongok az anális szexért, azonban többször is előfordult már hogy a barátom türelmetlen volt, aminek nem volt túl jó vége. Általában csak akkor csináljuk amikor megkérem rá, és ezért nem tudom, hogy csak azért van ez mert nincs kedve hozzá (talán körülményes?), vagy csak nekem van szükségem extra nedvességre, ahhoz hogy élvezzem. Leírnátok a tapasztalataitokat?2018. nov. 8. 12:52
2/6 anonim válasza:
Igen, sérülés lett belőle. Önző fa*z volt!
5/6 orton válasza:
Csináltam már többször lánnyal, síkosító és nyál nélkül is. Többnyire ők kérték egyre extrémebben így a síkosítót, majd a nyálat is elhagyva.
Ha neked sokkal jobb érzés, akkor ragadd meg a síkosítót mielőtt csináljátok és kend be őt. Ha meg megerőszakolt, akkor hívd a rendőrséget.
6/6 anonim válasza:
Én férfi vagyok, nálunk is előfordult hogy nem használtunk elég síkosítót vagy nem voltam elég türelmes amíg barátnőm popsija megszokja a a dolgot, és hát igen volt hogy a vége fájdalmas lett, esetleg picit vérzett is utána. Én ezek után mindig nagyon szégyelltem magam és nagyon sajnáltam páromat. Azóta viszont megfogadtam hogy soha többet nem lesz ilyen és hál istennek tényleg nem fordult elő azóta ilyen baleset :) A türelem és a rengeteg síkosító a lényeg :) Mi amúgy baba olaj gélt használunk, szerintem annál jobban nem síkosít semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!