Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim válasza:
Nincs köze hozzá.
Attól különálló genetika.
Nekem és az egyik barátnőmnek csontra ugyanolyan árnyalatú hajunk van, de egyikünknek nagyon dús és göndör, míg a másiknak egészen gyér, egyenes(nek lehetne mondható, ha lenne :D) szőre van.
2/7 anonim válasza:
Honnan szeditek ezeket az ostoba statisztikákat?
4/7 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben törvényszerűség; én arra tippelek:)
5/7 anonim válasza:
Mivel a szőkéknek a haja , a szemöldöke a kezén is vékonyabb, ritkábban nő , akkor egyértelmű hogy ott sincs olyan dús szőrzetük.
De ezt én tapasztalatból is tudom. Közel nincs olyan erős szőrzetük mint a fekete nőknek.
6/7 anonim válasza:
Van egy természetes szőke barátnőm, rajta elég sok a szőr, de inkább olyan vékonyszálú, hosszú, mondjuk az intim részen átlagos, de a lába, karja eléggé szőrös. Én sötétbarna vagyok, de nekem jóval több van.
7/7 anonim válasza:
Állítólag a szemöldökből lehet következtetni, hogy milyen neki odalent :)
Meg az ajkak színe megegyezik a pénisz hegyének színével, de ezt még nem csekkoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!