Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy leblokkolok a gondolataim miatt, amikor a heregolyóimat nyalogatja egy nő?
Figyelt kérdés
Az van hogy attól félek beveszi a szájába és egy fél másodperces mozdulattal leharapja. Már átgondoltam. Ilyenkor nem lehet védekezni, ha durván nyúlsz a nőhöz harap. Elrántani nem tudom mert a fogai között nem fér ki, ismét oda van. Van másnál is ilyen?2019. jan. 8. 07:49
1/12 anonim válasza:
Sose jutott meg eszembe leharapni egy pasi farkat:D de eleg erdekes gondolataid vannak.
2/12 anonim válasza:
Nem kell félni, ha nem vered a csajt nem fogja csak úgy leharapni
3/12 anonim válasza:
“..ha durván nyúlsz a nőhöz harap.”
Én nem tudom te kutyának nézel-e minket vagy mivan.
4/12 anonim válasza:
Jogos a félelmed, én épp erről fantáziálok. 22/L
5/12 anonim válasza:
Teljesen normális dolog, hogy hébe-hóba leharapnak egy heregolyót a nők. Szerinted miért van ennyi pasinak csak 1 heréje?
6/12 anonim válasza:
akkor nem blokkolsz le, mikor a farkad a szájában vagy?
7/12 A kérdező kommentje:
3-as nem értettél meg.
Nyilván durván nyúlnék a nőhöz, ha le akarná harapni a golyóimat.
Érted már?
2019. jan. 8. 08:41
8/12 A kérdező kommentje:
6-os. Érdekes, akkor nem. Mert azt kitudom rántani, ha úgy alakul. De a golyóim nem férnek ki a fogai között ha rászorít. Akkor már késő.
2019. jan. 8. 08:44
9/12 Boszorkány_ válasza:
Miért harapnám le valakinek a heréjét?
Amúgy sem szeretjük a vér ízét, nyugi.
De lehet hogy többet érne ha valaki leharapná, legalább nem szaporodnál😆
10/12 anonim válasza:
Én is bele gondoltam már ebbe de viszonylag hamar leesett hogy elég komoly büntetési tételei vannak a tartós sérülésokozásnak és csak tudja ezt más is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!