Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beteges gondolataim vannak?
Sokszor azon fantáziálok hogy milyen jó lenne egy fiatal 18 év alatti terhes lánnyal szexelni. Meg szívesen teherebe ejtenék 14-16 éves lányokat. Utóbbi az csak egy perverz gondolat, nem tudnék ilyet csinálni egy lánnyal sem a valóságban.
Nagyon beteges gondolataim, vágyaim vannak?
Sok férfinak nem tetszenek a terhes nők, de nekem nagyon, jobban mit a nem terhesek (de azért ők is tetszenek.)
20 éves fiú vagyok.
A gyerek tartás fizetésének miköze van az apasághoz, gondolod hogy ez ennyiben kimerül?
A saját gondolataidhoz senkinek semmi köze, azok csak a tieid, akármilyen betegesek is, nem kell tőlük megilyedni ha kontrollálhatóak.
Kicsit szokatlan, de hát ki mire izgul. :)
Én is szívesen élvezésig nyalnék egy terhes 18 körüli csajt.
ez azért van, mert még tapasztalatlan vagy
mikor én is szűz voltam mindenféle hülye dologra gerjedtem, ami teljesen megváltozott miután fix kapcsolatba kerültem
Nem tudom, hogy stűz vagy e még, de #5.-nek igazablehet...
Én is így voltam.
NAGYON beteges dolgokra izgultam 16-19 éves korom között. Amikor szexeltem végre ez egy kicsit javult, amikor szerelmes lettem és fix kapcsolatba kerültem, akkor teljesen elmút és megundorodtam a régebbi perverzióimtól. Most egyszerű dolgokra izgulok és arra, hogy a barátnőmnek legyen minnél jobb, testileg lelkileg.
Szerintem az internet és szüzesség kombó nagyon rossz dolgokat művelhet az ember elméjével.
Meg az önmegtartoztatás esetleges tudata.
Szerintem a papok között sem véletlenül van annyi pedo.
Persze tudom, hogy ehhez genetikai hajlamosság is kell, de a genetikailag hajlamosak közül is szerintem nem sűllyednek a pszichés mélypontjukig, ha normálüs a szociális életük és szerelmi életük időben. Nem fejdlődik ki a betegség.
nekem is bejönnek a terhes nők, de inkább a 18+-osok
remélhetőleg megmaradnak a fantáziádban ezek a gondolatok
fantázia szintjén elmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!