Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan mennyire vonzó szerintetek a fiúknak ha egy lánynak kidolgozott kockás hasa van?
Figyelt kérdés
A fiúk többségének,főleg a sportos fiúknak szerintetek mennyire tetszik szexuálisan ha egy lánynak a sportos alkatán kívül a hasa is kockás és kidolgozott?:)Vagy esetleg vannak olyan fiúk akiket ez inkább frusztrál?Azért érdekelnek ezek mert elég sportos alkatú lány vagyok és a hasam is kidolgozott,kockás,persze nem túlzott szintre kell gondolni:)Többször is indultam már bikini fitness junior versenyen,külföldön is jártam már emiatt és egyéb sport céljából de úgy vettem észre hogy vannak fiúk akiknek ez nagyon bejön és tetszik nekik meg van a másik véglet akiknek ez inkább zavaró:S:)Tudok magamról mutatni akár képet is ha úgy egyszerűbb válaszolni:)Mitől függ ez egy fiúnál ha ismerkedünk hogy melyik kategóriába tartozik?És hogyan lehet látni,érezni a fiún hogy ez neki inkább pozitív vagy inkább negatív?2019. jan. 7. 01:04
11/20 anonim válasza:
Tv-ben is mindig a futónőket nézem a dresszből kint van a formás hasuk :)) Nekem tuti inkább bejön egy kisportolt has amin látszanak az izmok, mint a husi nőkön a szalonna csíkok. De azért ne legyen szikáran szálkás a nő pl. Madonna vagy Sarah Jessica Parker.
12/20 anonim válasza:
Én régóta sportolok és látszanak a kockák (bár nem olyan szembetűnőek, mint egy fiún), kezem-lábam is izmos. Akinek tetszik, annak jó; akinek nem tetszik, az biztos talál másik lányt. Nem mindenkit ugyanaz vonz.
13/20 anonim válasza:
Alapból nem tetszenek az izmos nők, mert nem találom nőiesnek az ilyen testet. De talán egy kis kocka egy szép lapos hason még elmegy, igazából az összkép fontos.
14/20 Á.Zoli válasza:
Szeretem a sportos testet. Valószínűleg, mert rendszeresen sportolok én is. Nekem bejön...
15/20 anonim válasza:
16/20 anonim válasza:
Az első kettő szerintem pasin sem jó.
És nem is egészséges.
17/20 anonim válasza:
"És nem is egészséges"
Oké, légyszi posztold be, hogy szerinted ha ez nem egészséges, akkor mi az? Egy átlagos test, ami talán 3 hónappal ezelőtt futott utoljára, az is azért, mert majdnem lekéste a buszt?
18/20 anonim válasza:
Ez nem nem egészséges, lazán undorító:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!