Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan mennyire vonzó szerintetek a fiúknak ha egy lánynak kidolgozott kockás hasa van?
nekem régen kockás hasam volt, de magamon is utáltam, nem szerettem
a nőkön inkább a husisabb alkatot szeretem, számomra nem vonzó, sőt taszító a kockás has
sokaknak tetszik viszont ez a sportos alkat, de én nem tartozok közéjük :)
vannak akiknek bejön, és vannak akiknek nem jön ez be
nekem speciel iszonyatosan bejön ha egy lánynak kockás a hasa :D
Még nem voltam együtt kockahasú lánnyal, de biztos van abban is vonzó, szívesen kipróbálnám egyszer.
38/f
nekem bejön.
Őszinte leszek, azt hittem nem zavar, ha valaki el van hízva, ha van rajta pár felesleges kiló, a belső számít, a személyiség. Valamennyire igaz is, mert velük jövök össze. Viszont mikor meztelenül előttem fekszik egy lány és löttyedt a hasa, hát, sajnos nehéz bevallanom, de nagyon el megy a kedvem. Szégyellem is magam, de nem vonz. Viszont egy szép, kidolgozott, sportos test nagyon nagyon tud vonzani, jobban mint kellene.
Annyit elmondanék, hogy nem egy "fogd-meg" csípőről beszélek, olyan lányokról akiknek vastagabb a combjuk, mert azt nagyon is szeretem, genetika, ezt elfogadom, de az szépen arányos tud lenni. Én azokról beszélek akiken látszik, hogy elengedték magukat és löttyedtek a szexi helyek.
Ez többször is előfordult már velem, előttem a nő és látom a hasát és elmegy a kedvem... Tényleg sajnálom, rosszul is érzem magam, de nem szexi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!