Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akiknek a barátjaiknak 19,5-20cm afarkuk? Milyen érzés? Abehatolas, könnyű, nehéz? Jó a szex?
A fërjemnek 20cm-es farka van. Ha elmondjatok, akkor én is elmondom a tapasztalataimat.
Privatot ne írjatok!
Szamit igen
Várok még valaszokat
Bia 23 te meg jó lenne ha befogadnád a lepcses gambádat.
Kisebbség komplexus 17 centivel ami inkább közelit 18-hoz... vicces luvnya vagy te:)
Látom páran magukra vették a kisebbségi komplexus dolgot :D
Hogy a kérdésre is válaszoljak...a behatolásnál szokott fájni, illetve el kell találni a megfelelő szöget és pózt, de onnantól nagyon jó. Vishont vannak pózok, amikben kellemetlen (pl misszionárius)
Nos nálunk néha nagyon fáj, de legtobbszor elvezem, söt néha nagyon is tudom élvezni. De elég nedvesnek kell lennem hozzá. Nagyon szűk vagyok, és ezért meg ha elégge nedves is vagyok, akkor is fáj néha. De bírom a fájdalma, söt néha elvezem, izgató! Szerencsére mindketten hamar el megyünk, (foleg a férjem, azt a hatalmas farkat rakisgatja egy kis vekony lukba)
Nincs orakig reszelgetes. 10p Es vege
Nincs kis pénisz meg nagy pénisz. Ugyanis lehetne akkor szűk hüvely meg tág hüvely is.
A kompatibilitás számít. Volt exem, akinek fájt a 17 centiméterem, és volt akivel iétszer voltam, elsőnek el sem mentem (nem éreztem), tágabb hüvelye volt, az előző csávójának 20 cm volt, neki az enyém kicsi.
Ennyi. Kompatibilitás, csajtól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!