Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen erzes a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen erzes a szex?

Figyelt kérdés
Csak hazassag utan szabad szexeljek es eddig csak maszturbaltam de az jo erzes volt.. a szex masabb mint a maszturbalas? 18L

2019. jan. 5. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
miért csak utána szabad? igen sokkal jobb és bensőségesebb
2019. jan. 5. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Egyrészt nagyobb a tömeg

Másrészt nagyobb az izgalom

És az orgazmus is másmilyen kicsit

2019. jan. 5. 19:09
 3/10 anonim válasza:
85%

Ez mi, hogy csak házasság után szabad???

Én tudom mikor léptem le??? Amikor 20 évesen belejártak a telfonomba, mert "fiúval levelezik", mikor csak barátok voltunk... Meg még csak rá sem lehetett nézni az ellenkező nemre, nem hogy járni vele... Igen, meg is vertek érte... Meg ment, hogy "s6égyent fogok rájuk hozni".

De ha neked ez kell...

2019. jan. 5. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Csodálatos dolog. Meg nem csak a szex maga, hanem az előjáték, a gyengédség, simogatás is.
2019. jan. 5. 19:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Majd meglátod ha nem meghaladott dogmák meg tiltások mentén éled felnőttként az életed. Nagyon jó, megfelelő partnerrel.
2019. jan. 5. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jó
2019. jan. 6. 00:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát ha ilyen elven élsz akkor borzalmas lesz. A komplexusos fiúk az ilyen csajokat keresik, mint te. Összeházasodtok, majd 5 éven belül elváltok, mert nem jó a szex.

Próbáld ki inkább. "Isten" nem egy kukkoló, hogy figyeljen.

2019. jan. 6. 08:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Az leírhatatlan...
2019. jan. 6. 11:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jó! Különben nem csinálnák milliók nap mint nap, már évezredek óta!
2019. jan. 6. 14:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen vagy odalent. Az első egy két alkalom lehet hogy nem lesz annyira jó de utána fantasztikus. Az érzés amikor ki vagy töltve és érzed hogy mozog benned a forró húsdarab leírhatatlan ^^9
2019. jan. 6. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!