Ez az érzés, miért van ez?
A dolog hosszú de megpróbálom röviden összefoglalni:
Az egész ugy kezdődött hogy megnéztem az Éhezők Viadala című filmet ami nagyon tetszett, de nemtudom hogy ha nem Jennifer Lawrence lett volna a főszereplő akkor is tetszett volna-e a film.Ígyhát rákerestem oylan filmekre amiben ő a főszereplő ezért megnéztem a 2 részt(Éhezők viadala 2 Futótűz) és Naposoldal-t, amikor kifogytam az ötletekből napokig valamiért rossz érzésem támadt hogy nemtudok több olyan filmet nézni amiben ő szerepel.
Ez az érzés elmúlt de naggyából fél évvel ezelőtt végignéztem a Hős Legendája című sorozatot amivel ugyanez volt a helyzet, egyszerűen tetszett a sorozat és rosszérzésem volt hogy vége van.
Ma pedig a Könnyű nőcske című filmet néztem meg amivel pontosan űgyérzek, mint az Éhezők Viadalával, nemtudom hogy Emma Stone nélkül tetszett volna-e a film, és aztsem tudom hogy most a filmek tetszenek vagy csak a színésznők varázsolnak el de rosszérzésem támad amikor vége van a filmnek. A kérdés tehát miért van ez az érzésem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!