Miért nem bírtam végignézni? Hogy csinálja ezt Tim Burton?
Ma anyával néztük az Álmosvölgy legendáját, és még egy órát sem bírtam ki, rettenetesen felkavart. Zseniális, ahogyan Burton a feszültséget fokozza és a hideg futkározik a hátamon, de annyira kikészített, hogy nem bírtam végignézni. Nem is, hogy féltem, hanem kicsinálta az idegeimet. Miért van ez? Gyenge lennék?
13/L vagyok, ha ez számít valamit.
Biztos számít, hogy fiatal vagy, nincs ezzel gond. Szedd elő 1-2 év múlva, hátha akkor már nem lesz gond ezzel.
Amúgy én is nagyon szeretem őt, mindenképp nagyon egyedi a stílusa.
Nem tudom, én meg pont hogy félelmetesebbre számítottam, amikor először megnéztem, szerintem van benne egy jó adag humor, ami oldja a feszültséget, számomra nem volt para.
Mindenképpen nézd majd meg, bár nekem a kedvenc Burton filmem a Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya, de az még durvább. :)
Persze, 13 évesen azért elég fiatal vagy hozzá. Bár ha úgy működsz, mint én... Fiatalabban jobban bírtam a félelmet, mint most. Ennek ellenére nem gondolom magamat gyengének, meg te se így érezd. Talán csak empatikusabb vagy.
Az is egy lehetőség, hogy csak ez a film hat rád valamiért ennyire felkavaróan, talán egy olyan konfliktust vagy fenyegetést látsz benne, ami amúgy is nagyon foglalkoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!