Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jó azoknak akiknek van szexpartnere/párja akivel rendszeresen szexelhet?
Nekem sajnos egyik sincs, és nagyon rossz. A kezem már nem okoz akkora élvezetet.:(
F
Hát ez az. Én meg 165 vagyok és lassan 3 éve egy 187 magas lánnyal vagyok együtt.
Nem rinyálni kell, hanem csajozni.
Csak attól nem lesz jó valakinek, hogy van kivel szexelnie.
Valamennyi érzelem (nem kell hogy szerelem legyen, pláne párkapcsolat nem szükséges hozzá) azért legyen. Meg bizalom, odaadás, tisztelet.
A fenti feltételek ha megvannak, akkor igen, szerintem nagyon jó annak, akinek van egy "társa", akivel megadhatják egymásnak azt, amire vágyik a másik. Sajnos nekem sincs, és már hónapok óta nem értek hozzám. Szenvedek is egy kicsit a szeretethiánytól, de ez van. Most emiatt nem ugrom a Dunába.
29F
Csak azért, mert anyud azt mondja, hogy szép vagy, attól még nem leszel szép :D
Bocs, magas labda volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!