Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire fontos a lányoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a lányoknak hogy a szexpartnere izmos alkatú legyen? Hallottam olyat is hogy valaki egyáltalán nem szereti a "kigyurt" pasikat 19f

Figyelt kérdés
2018. dec. 26. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne fontos. Én ki tudnék menekülni a világból az ilyen kigyúrt bodybuilder csávóktól
2018. dec. 26. 14:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bodybuilder csak küzdősportra járok
2018. dec. 26. 15:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönnek be a túl kigyúrt pasik. Ne legyen túlsúlyos sem, inkább a középút.
2018. dec. 26. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Minden lánynak a kigyúrt pasik jönnek be, még aki tagadja, annak is.
2018. dec. 26. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Én szeretem a mackósabb alkatú férfiakat

Voltam már izmossal is, de semmi különös

2018. dec. 26. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Szeretem, ha valaki nem "GyurmaGyuri", hanem ténylegesen erős, izmos. Sőt, inkább sportosnak hívnám. Nem szakad bele abba, ha férfi munkát kell végezni és nem a súlyzót emelgetni. Szerintem ez sokkal férdiasabb és szexibb.

Ez a férfiideálom a külsőségeket tekintve. Nyilván ez egy adódó szexpartnernél sem fog változni.

2018. dec. 26. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Semennyire
2018. dec. 26. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezettem tetszik ha valaki sportol és ebből kifolyólag izmos, mert az férfias. Viszont szerintem kicsit nevetséges ha valaki csak amiatt gyúr, hogy kockás hasa legyen. Ha túlzásba viszi akkor az egyenesen hülyén is néz ki.
2018. dec. 26. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Szexkapcsolatban a szerszám mérete fontos,nem az hogy ki van-e gyúrva.
2019. jan. 1. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!