Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elitélendő az, ha valaki rendszeresen prostituálthoz jár?
Elítélendő?
A te magán szexuális életed, kinek mi köze hozzá? Hülye vagy ha elfecseged. Ha nem tud róla senki, nincs aki ítélkezne.
Másfelől ha a véleményre vagy kíváncsi, rendszeresen járni egyáltalán nem egészséges. Valaminek a pótlása, egy könnyebb (és sokkal drágább út), ami valójában csak műkaja. Egy illúzió... emellett függőséget okozhat.
Nem ítélem el a qrvázást, mert van aki tényleg rászorul, de kizárólag gyakorlásnak van valami értelme és talán reménytelen esetekben (mozgássérült az illető). Amúgy viszont súlyos torz szexuális fejlődést fog eredményezni fiatal férfiaknál. Főleg ha még önbizalomhiánnyal is párosul.
Amúgy higgyétek el a rendszeres qrvázásnál sokkal jobban megéri ha magával foglalkozik az ember inkább.
Én személy szerint elitèlem de biztos jön pár megmondóember aki szerint én vagyok a sz*rember és amúgy kvázni egészséges meg a vallás sem tiltja meg mit tudom én milyen szuper indokokat hoznak majd fel.
Lényeg a lényeg hogy te pozitív megerősítésre vágysz tehát addig kérdezel míg valaki meg nem simizi a buksidat és akkor verheted a melled hogy te semmi rosszat nem csinálsz... Szóval várj türelemmel és máris érkezik majd egy túlzottan liberális gondolkodású IQ pásztor
Mennyire elitélendő az, ha valaki rendszeresen prostituálthoz jár?
Semmiképpen nem lehet elítélni valakit azért mert rendszeresen jár escord csajszik hoz!kedved van hozzá!miért ne!váljék egézségetre!én ritkán járok hozzájuk,mert sokkba kerülnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!