Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti minden eggyüttlétné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti minden eggyüttlétnél elvárjátok, hogy kielégítsenek? 19l

Figyelt kérdés

Nekem nem mindig sikerül elmennem és ha én nem mondom neki, hogy orgazmust akarok akkor nem is foglalkozik ezzel.

Valamikor tényleg próbálkozik de pár perc után már megunom a próbálkozásait és feladom.

Nem csak vele nem sikerült csúcsra jutni hanem minden fiúval akikkel eddig kapcsolatban voltam.

Ja és nem is nedvesedek be rendesen-de szexuálisan kívánom őket.

2019. jan. 4. 23:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem elvárás kell legyen, hanem kötelesség! ;)

Csere...,mielőbb!

2019. jan. 5. 08:05
 12/20 anonim ***** válasza:
45%

Ilyen luxust nem várok el. Az első partnerem olyan volt, mint a tiéd, ha elment, meg kérdezte, hogy nekem sikerült-e, mikor mondtam, hogy nem, azt válaszolta, hogy bocsi, majd legközelebb... Hiába kértem, teptem a számat, részletesen elmondtam, hogy mi lenne nekem jó, nem érdekelte, azt mondta, hogy neki ehhez nincs türelme, főleg, ha ő már nagyon be van indulva, mert akkor nincs kedve az elojatekhoz, ha még végzett, akkor aludni akar és amúgy meg velem van a baj...

. Utána sem sikerült senkivel sem, főleg amikor a másik veglettel találkoztam, aki nem tudta elfogadni, hogy nincs orgazmusom, hiába mondtam, hogy ne rágódjon ezen, addig erőltette mindenhogyan, hogy végül már vereztem. Igen, itt már én is feladtam.

2019. jan. 5. 09:59
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem szoktam elvárni semmit sem.

Szerintem ez alap dolog, h mind 2 fél akkor élvezi a legjobban, ha a végén orgazmus is van, és kitudták egymást elégíteni.

Az már régen rossz h ha külön ki kell jelentened h orgazmust akarsz.

2019. jan. 5. 11:00
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem várom el, viszont olyan párom van, hogy ha esetleg nem is tudok valamiért elélvezni, akkor is nagyon élvezetes a szex.
2019. jan. 5. 11:48
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem
2019. jan. 5. 11:58
 16/20 anonim ***** válasza:

Igen, ha már szexelek, nyilván szeretnék orgazmust is.

Meg szoktam mondani a pasinak, hogy forduljon meg, most lovaglok, mert így 100%, hogy el tudok menni. Szoktam mondani, hogy kell 2 perc, de akkor nagyon ideges vagyok, ha ennyit sem tud valaki kivárni, és előbb elmegy.

Ha végeztem, befejezheti akárhogy, akármilyen pózban.

Szerencsére nekem nem igazán kell a pasi közreműködése az orgazmusomhoz, csak hogy bírja egy kicsit. A pasik többsége sajnos baromira önző ilyen téren. Főleg szex után aztán semmit sem lehet elvárni tapasztalaim szerint.

2019. jan. 5. 13:03
 17/20 anonim ***** válasza:

Rendesen sajnálok itt sok választ adót... :(

F.

2019. jan. 5. 14:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem gondoltál már arra hogy próbálj ki mást? Aki tapasztaltabb és Már több nőt kielégített? Ismerj meg!
2019. jan. 5. 14:19
 19/20 anonim ***** válasza:

"Valamikor tényleg próbálkozik de pár perc után már megunom a próbálkozásait és feladom."

Tehát akkor neked semmi se jó?

2019. jan. 5. 18:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Nálunk kicsit más a helyzet, mert egyrészt a baráom már az előjátéknál eljuttat a csúcsra (akár kétszer is), másrészt én pontosan tudom, hogyan kell "irányítani" a pasit ahhoz, hogy orgazmusom legyen. Ha esetleg aktus közben nem megyek el, akkor vagy megkérem, hogy fejezze be (nyaljo vagy ujjazon), vagy nem bánom, mert nem mindig fontos az orgazmus számomra.

Szerintem kommunikálj többet a sráccal és próbáld kitalálni, mi lehet a baj.

2019. jan. 7. 11:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!