Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 évesen hány "szexpartner"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen hány "szexpartner" a normális?

Figyelt kérdés
Szexpartner alatt nem (csak) a konkrét szexkapcsolatra gondolok, hanem minden személyre, akivel aktus történt, legyen az kapcsolat, egyéjszakás, barátság extrákkal, vagy bármi más.

2019. jan. 4. 09:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
33%

Nekem eddig egyzserre 4 volt a legtobbaz meg normális szerintem osszesen meg olyan 90 volt

21/n

2019. jan. 4. 11:51
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

10

Mert egy férfinak meg kell dolgoznia valamilyen formában minden egyes szexért, amit elér az életben, míg a nők azok akik válogatnak, akik akár az utolsó pillanatban is meggondolják magukat, akik később döntik el hogy akarnak-e szexet az adott férfitól és akik úgymond "csak" szétnyitják a lábukat, miután döntöttek. A nők a szex kapuőrei.

De komolyan ezt még hányszor kell elismételni, hogy a két nem nem egyforma?

2019. jan. 4. 12:04
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekem 20 ~ves kotomba 1 volt jelenleg 12. 24F
2019. jan. 4. 12:43
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Már amelyik férfinak kell megdolgoznia érte és már amelyik nőnél. Én nekem egyikért se kellett "megdolgoznom". Amelyik lánynál tepertem, abból nem is lett semmi. Bár szex lehetett volna, de én többet akartam volna egy éjszakánál.

E mellett a nők ugyan annyira be tudnak indulni, vagy molykor még jobban is mint a férfiak és köztük is van, aki csak szexre vágyik alapvetően. E mellett meg sok nőben ugyanúgy van félsz szex előtt mint sok férfiban. Külsejükkel kapcsolatban, teljesítményükkel kapcsolatban, akárcsak a férfiaknál és még bennük is felmerülhet a határozatlanság, hogy biztos akarja e ugyan azt a másik fél. Persze itt is van sok nő, aki magas lóról beszél, meg hogy ő bizony tudja milyen jó, mennyire elégedett magával stb. de az életben az előbb elsorolt dolgok időnként bennük is felmerülnek.

Szóval olyan hatalmas különbségek nincsenek. Esetenként mindenre lehet példát találni mind a két nemnél, de nagy átlagban hatalmas különbségek nincsenek. Csak az általános kommunikáció más

2019. jan. 4. 12:59
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsónak nagyon igaz van, velem is fordult már elő, hogy azért hátráltam ki egy esetleges alkalmi szex lehetőségéből, mert bizonytalan voltam magamban a külsőmmel vagy a vonzerőmmel kapcsolatban, bennem volt, hogy levetkőzve lehet nem fogok bejönni neki, esetleg megbánt, stb. Ezért sem vagyok az alkalmi szexkalandok híve, ilyen csak egy volt, szerencsére ő nagyon pozitívan állt hozzám, de ettől függetlenül nem keresem az ilyen helyzeteket. Szerintem ezek más nőkben, sőt férfiakban is megfogalmazódhatnak, persze nyilván nem mindenkiben.

n35

2019. jan. 4. 19:33
 16/26 anonim ***** válasza:
Nincs olyan h normális
2019. jan. 5. 01:20
 17/26 anonim ***** válasza:
58%

20 évesen nem "szexpartner" a normális, hanem a kapcsolat. Ebben a korban a legfogékonyabb az elme, most kéne megtanulni a szerelmet, a csalódások, kudarcok elviselését, a párkeresés mikéntjét, és a szeretett partner magtartását.

Később sokkal nehezebb lesz, ha egyáltalán sikerül.

A szex meg úgyis becsúszik a pároddal is, és hidd el, sokkal magasabb élvezeti értéket jelent az imádott partner ölelése, mint holmi egyéjszakás ágybetété.

2019. jan. 5. 19:22
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálam 20 évesen ez nulla volt még két évig...
2019. jan. 9. 15:29
 19/26 anonim ***** válasza:

10-20-50-100? Mindenkinek más!

De vigyázz nehogy ötletet adj a hülye kormánynak, mert ezt is törvénybe foglalják, és ha nincs meg a normád, nyomhatod túlórában!

2019. jan. 9. 16:09
 20/26 anonim ***** válasza:
45%
Mindenkinek más a normális. De a mai húszas éveikben lányok a húszas éveik közepén simán járnak olyan 20 szexpartner körül. Ami szerintem kicsit már sok. Azért, mert időben nem jön ki, hogy ennek még akár a többsége is komoly(abb) kapcsolat lenne...
2019. jan. 19. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!