Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok volt már hogy lefeküdtetek egy lány/fiú barátotokkal? Hogyan történt?
Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 15:41
11/14 anonim válasza:
Hárman (két fiú és én) iszogattunk egyik este, aztán átmentünk az egyik fiúhoz. Majdnem volt egy hármas, de az egyik, akivel kevésbé voltam jóban (ő inkább csak haverom volt) hazament, és maradtunk ketten. Nagyon megbántam egyébként, nem volt jó. És ugyan nem emiatt, de a barátságunk is tönkrement, nem beszélünk többet.
12/14 anonim válasza:
nekem összejöhetett volna egy lány barátommal csak nem vettem a lapot, bár visszagondolva lehet jobb is hogy nem került rá sor
13/14 petrick2004 válasza:
Igazából ledobtuk a ruhát és csináltuk.Nem paráztunk rá meg semmi.
14/14 anonim válasza:
Nekem is volt szexkalandom egy lány barátommal és nagyon jó volt mindkettőnknek. Ugyanúgy barátok maradtunk utána is.
25/F (ő 21/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!