Lányok! Ha mindig emlékezni fogtok arra, aki az első csókot adta, meg akivel először lefeküdtetek, akkor miért n incs ilyen megkülönböztetett helye annak, aki először kinyalt benneteket?
Bocs, srác vagyok!
Amúgy szerintem az első csók és a szex sokkalta bensőségesebb. A csók általában a komolyabb kapcsolatok kezdőlökete. Az első szex pedig az, amikor a kapcsolatukat teljesen komolyra fordítják, így most már testestül lelkestül odaadták magukat egymásnak. Legalábbis szerintem így van!
Sok olyan ember/pár van, akinél a nyalás és a szex nem jár együtt. És ha már itt tartunk, szerintem egy nyalás intimebb dolog magánál a szexnél (közösülést értek most alatta), tehát ezzel az erővel még inkább kiemelt helyen kellene állnia, mint a szüzesség elvesztésének.
Nemdebár? ;)
Első csók: egy koncerten egy haverommal történt, nem jártunk sem előtte, sem utána csak a buli hevében megtörtént.
Első nyalás az első szex alkalmával történt, hát nem volt valami egetrengető, meg a szex sem. Mellesleg jól megcsalt az a hülye p*cs 2 hónap után, pedig én tényleg szerettem.
A szex az maga a közösülés, nem kell mellé odaírni, hogy mire gondolsz, mert egyértelmű.
Nem hiszem, hogy nagyon sok olyan pár lenne, akinél nincs nyalás, valamennyi biztos, de nem hiszem, hogy nagyon sok.
És nem, a nyalás kicsit sem intimebb a szexnél. : )
Amúgy valakit kinyaltál és nem értékelte, vagy mirefel a kérdés?
"Normális esetben az nyal ki először, akivel az először lefeküdtél :D"
Ez levan szavazva?? Mi ez az emberiséééég??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!