Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan csináljam?

Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
a barátom valentin napra azt kérte hogy feküdjek le vele, de nem merem megteni, meg nem is tudom hogy mit csináljak hogyha. léci adjatok tanácsokat hogy mikor elveztetétek, hogy csináltátok? 16/L

2014. febr. 8. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
engedj egy kicsit ... petting
2014. febr. 8. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha rá bízod magad. De jah, lehet, elég lesz a petting. Sőt, biztosan.
2014. febr. 8. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne csináld! A srác is csak egy kangép, most talált valami (NAGYON BÉNA) "ALKALMAT", hogy megkérhessen, és gondolta nagy vígan, ha vagy olyan oltári buta, még bele is mész... AKKOR SZEXELJ, HA AKARSZ!

Eleve először ismerjétek meg egymás testét, okozzon orgazmust párszor, ne engedd hogy rögtön bedugja a lompost, csak mert lusta várni, és hülye időponthoz köti, hogy mikor vegye el tőled...

Az a tanácsom, hogy várj. Én nem féltem, mikor először csináltam.

2014. febr. 8. 17:55
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. De igazából én is szeretném csak félek tőle.
2014. febr. 8. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
És petting hogy volt eddig??
2014. febr. 8. 18:14
 6/7 A kérdező kommentje:
edig meg volt a petting, meg csináltuk. csak most a szextől félek. hogyan csináljam kérlek részletesen ird le!
2014. febr. 8. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Amíg félsz, nem vagy rá kész lelkileg. Inkább ne tedd meg! Egy rosszul elsült első szex nagy hatással lehet a későbbi szexuális életedre. Arról nem beszélve, hogy számomra gyanús, hogy csak szexelni akar a fiú. Különben nem kérné ennyire..
2014. febr. 8. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!