Hogy csináljam neki, ha nem akarom elszúrni?
Sose volt barátod, de már csinálta szájjal? Akkor ki nyalt ki, a láthatatlan ember?
Amúgy meg ne szopogass semmi olyat, amire nem vagy felkészülve - lelkileg. Itt semmiféle ördöngös technikáról nincs szó.
"elrontom és elmegy tőlem a kedve"
Ebből gondolom, hogy még elég fiatalka vagy.. ja, és a fogalmazásod. :D " sosem volt barátom, de ő már tapasztalt.. "
Superman meséli:
- Te Batman, képzeld, ahogy repülök, meglátom a Macskanőt egy tetőn, amint széttárt lábakkal meztelenül fekszik egy matracon, és kéjesen vonaglik. Annyira megkívántam, hogy odarepültem, s durr bele...
- És nagyon meglepődött?
- Hát igen... de közel sem annyira, mint a Láthatatlan Ember...
Úristen, rosszul fogalmaztam! Mekkora hiba, nem is értem, hogy lehet így élni...
Azt hittem, leesik, hogy úgy értettem, hogy ELŐTTE nem volt még senkim, de úgy látszik, magasra tettem azt a bizonyos lécet. :)
Én is féltem az elején, hogy talán nem csinálok valamit jól... Megértem az aggodalmad. Végül is ha szeret, akkor nem fog azért ott hagyni, ha egyből nem megy minden, és elsőre nem tudod,hogy mit és hogyan csinálj. Termeszetes, hogy elsőre nem mehet tökéletesen.
Szerintem kérdezd meg, hogyan szeretné,hogy csináld, te meg légy bátor és magabiztos, ne feszengj. Na meg az jön magától.. fontos, hogy te is élvezd és ne kényszerből csinálj bármit is.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!